În ce situaţie penibilă au ajuns Cruduţa şi Costea

Au trecut numai trei luni de cand s-au despartit, insa Daniela Crudu si Mihai Costea au ajuns doi straini cu doua vieti total diferite. In timp ce Nila asteapta sa isi gaseasca echipa, focoasa bruneta...
30.11.2014 | 14:04
In ce situatie penibila au ajuns Cruduta si Costea

Au trecut numai trei luni de cand s-au despartit, insa Daniela Crudu si Mihai Costea au ajuns doi straini cu doua vieti total diferite. In timp ce Nila asteapta sa isi gaseasca echipa, focoasa bruneta produce bani pe banda rulanta.

De ce ti-e scris nu scapi, spune o vorba din batrani, care s-a confirmat inca o data in cazul Danielei Crudu si al lui Mihai Costea. Desi au avut o relatie de trei ani, iar apropiatii asteptau sa primeasca invitatia la nunta cat mai curand, cei doi si-au spus adio, dupa ce focoasa bruneta a aflat ca “Nila” a avut o relatie paralela timp de aproape un an. In prezent, cei doi au devenit straini, desi fotbalistul a mai incercat sa stea de vorba cu fosta lui iubita.

1

Desi s-au despartit la sfarsitul lunii august, ei au ajuns sa intrerupa orice relatie, iar viata fiecaruia a luat-o pe un drum separat. Desi a suferit enorm dupa despartirea de Costea, Danielei ii merge acum ca pe roate si reuseste sa castige o gramada de bani. Practic, a compensat pe linie profesionala.

Face bani pe banda rulanta!

In perioada in care s-a iubit cu Mihai, focoasa bruneta a fost nevoita sa renunte la orice fel de job, din cauza geloziei exagerate a iubitului ei. Acum, tanara s-a intors la activitatile obisnuite si reuseste sa primeasca numeroase propuneri de munca:

2

“In noaptea de Revelion va anima atmosfera intr-un club din Capitala si va primi suma de 5000 de euro. De asemenea, ea a devenit imaginea unei firme de rochii de seara si a uneia de haine de blana. Pentru cele doua, ea a mai incasat 4000 de euro.

3

Mai mult, Daniela va prezenta si petrecerea de Revelion de la Antena 1, deci a primit si de acolo o remuneratie corespunzatoare. In plus, a inceput sa iasa si nu mai sufera deloc dupa Nila. Nici nu vrea sa mai auda de el”, a declarat o prietena a brunetei, pentru CANCAN.ro.

Nila nu isi gaseste echipa de club!

Daca Danielei ii merge de minune din toate punctele de vedere, nu acelasi lucru se poate spune despre Mihai Costea.

4

Ajuns la varsta de 27 de ani, fotbalistul nu mai are echipa de club de mai bine de un an, antrenandu-se prin parcuri. Zilele trecute, el a fost fotografiat de paparazzii in centrul orasului, alaturi de cativa prieteni, in timp ce se indrepta spre o cafenea de fite.

5

“Nila” a atras atentia prin faptul ca a parcat neregulamentar si a blocat statia de autobuz, dar si pentru ca era imbracat in pantaloni scurti, desi afara nu erau mai mult de trei grade.