Fotbal intern

Ce spun oficialii FCSB de revenirea lui Dan Petrescu: „De ce să fie rău? Îmi ia mie banii?”

26.02.2019 | 22:04
Ce spun oficialii FCSB de revenirea lui Dan Petrescu De ce sa fie rau Imi ia mie banii

Întoarcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj nu îi sperie pe oficialii FCSB. Helmut Duckadam, directorul de imagine al vicecampioanei, nu s-a arătat deranjat de întoarcerea „Bursucului” în Gruia.

„Pentru mine? De ce să fie de rău pentru mine? Îmi ia din banii pe care nu îi am? Vine Dan Petrescu, ok. Asta e. Eu zic că e totuna pentru FCSB”, a spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Oficialii FCSB se contrazic pe tema întoarcerii lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit la rândul său despre posibilitatea ca Dan Petrescu să se alăture echipei care i-a furat titlul în sezonul precedent: ”Dacă vine Dan Petrescu, cresc şansele CFR-ului. Oricine vine, CFR e prima favorită la titlu. Eu cred că noi o să venim pe locul doi şi Craiova pe trei. Aşa cred eu că va fi, după valoare. Ar fi o surpriză să luăm titlul, dacă pierzi patru puncte cu Călăraşi şi Chiajna. De 15 ani, de când sunt în fotbal, am spus că eu sunt favorit. Acum vă zic că suntem a doua echipă. Spun asta pentru că asta văd, nu vreau să iau nicio presiune. Eu spun ce văd”, a spus finanțatorul bucureștenilor.

În schimb, veteranul lui CFR Cluj, Ciprian Deac, îl așteaptă cu nerăbdare pe Dan Petrescu înapoi în Gruia: „Că ne înjură? Mie chiar îmi place. Glumesc. Este clar că se enervează foarte uşor, dar mie îmi place un asemenea antrenor. Când îl văd pe bancă, parcă îmi dă putere să alerg mai mult şi să vreau mai mult. Este foarte calm. La pauză, nu l-am văzut niciodată nervos. Este nervos doar în timpul meciurilor. La antrenamente, este un om foarte calm, un om foarte bun, un om care simte jucătorul“, a declarat Ciprian Deac pentru Telekom Sport.

Tags: