News

Ce spunea Mihai Constantinescu după ce Florin Busuioc a făcut infarct pe scenă: “Bolile secolului”

15.05.2019 | 14:48
Ce spunea Mihai Constantinescu dupa ce Florin Busuioc a facut infarct pe scena Bolile secolului

Momentele delicate prin care trece Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai reprezentativi artiști ai scenei de muzică ușoară din România au căzut ca un trăznet peste familie, dar și peste cei care îl apreciază și îi fredonează cântecele.

Mihai Constantinescu a vorbit despre infarctul suferit de Florin Busuioc

Infarctul suferit chiar pe scenă de Florin Busuioc în urmă cu un an nu l-a putut lăsa indiferent pe Mihai Constantinescu, mai ales că îndrăgitul artist nu este deloc străin de astfel de probleme, suferind în trecut două operații pe cord. Într-un interviu acordat la vremea respectivă, solistul de muzică ușoară i-a transmis lui Busu toate gândurile sale bune.

Viața de artist este diferită de cea a unui om normal. Sunt alte emoții, alte stresuri. Afecțiunile cardiace sunt oricum bolile secolului. Dar sunt convins că Busu își va reveni rapid, mai ales că a fost adus la București. La el a fost mai simplu decât în cazul meu, iar odată intervenția reușită sigur va fi bine. Important este să ducă de acum o viață liniștită, să renunțe la teatru și să rămână doar cu munca din televiziune. Eu și soția mea îl respectăm tare mult și a fost un șoc pentru noi când am aflat ce i s-a întâmplat. Ne dorim să-l revedem cât mai repede la televizor.” , spunea Mihai Constantinescu, în noiembrie 2018.

Florin Busuioc a trecut prin momente cumplite, în urma infarctului suferit anul trecut. Sursa foto:avantaje.ro
Florin Busuioc a trecut prin momente cumplite, în urma infarctului suferit anul trecut. Sursa foto:avantaje.ro

Mihai Constantinescu se zbate între viață și moarte

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate voci ale muzicii ușoare românești, Mihai Constantinescu se zbate acum între viață și moarte. De-a lungul vremii, problemele de sănătate nu i-au dat pace artistului, însă a reușit de fiecare dată.

Chiar dacă în momentul de față starea sa este extrem de gravă, fiind practic susținut doar de aparate, cu toții așteaptă și continuă să spere. Numeroși colegi de breaslă, printre care și bunul său prieten Adrian Daminescu, au făcut apel la divinate, îndemnându-i pe toți care îl iubesc să se roage pentru ca Mihai Constantinescu să depășească și această cumpănă.