News

Ce studii avea Răzvan Ciobanu! De ce nu şi-a terminat facultatea

02.05.2019 | 15:12
Ce studii avea Razvan Ciobanu De ce nu sia terminat facultatea

Deși multă lume l-a lăudat pentru faptul că a fost unul dintre cei mai buni și profesioniști, acesta nu și-a luat nici licența. Răzvan Ciobanu a început Facultatea de Arte Plastice din București, dar nu a mai terminat-o. Cu toate astea, creațiile sale sunt recunoscute de alți designeri ca fiind total profesioniste. Deseori era lăudat pentru faptul că desena într-un mod extraordinar.

Ce studii avea Răzvan Ciobanu?

Creatorul de modă, în vârstă de 43 de ani, a început Facultatea de Arte Plastice din București, după un an s-a mutat la același profil în Timișoara de unde s-a reîntors în Capitală, unde a mai studiat un an și jumătate. Celebrul designer a reunțat la studii chiar în anul IV. Puțini știu că designerul și-a început cariera ca jurnalist în modă, mai apoi s-a îndreptat către domeniul care l-a făcut celebru.

„Între 2010 și 2015 sau 2014, a fost perioada în care a trebuit să mă reinventez și să găsesc o soluție. Nu aveam practic niciun job. Nu veneam niciun ban de nicăieri. Încercasem să stau în Londra și nu am rezistat mai mult de un an”, a declarat Răzvan Ciobanu într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Acces Direct”, conform Libertatea.

Ce studii avea Răzvan Ciobanu?
Ce studii avea Răzvan Ciobanu?

“Mi se spunea la interviuri că sunt overqualified”

„Am încercat să-mi găsesc un job ca designer. Era complicat pentru că mi se spunea la interviuri că sunt overqualified (supracalificat) și nu înțelegeam ce se întâmplă”, a precizat designerul.

„Prietenii nu mai erau demult. Când oamenii au o situație mai delicată sau pe care ceilalți nu o înțeleg, atunci aleg probabil să rupă orice legătură. (…) Cred că orice fel de prietenie se bazează pe un interes, de orice fel. Nu trebuie să fie de ordin material, dar trebuie să existe un interes”, a mai adăugat acesta într-un interviu în urmă cu mulți ani.