Sporturi

Ce urmează pentru Simona Halep. Cu cine joacă la New Haven

20.08.2018 | 00:26
Ce urmeaza pentru Simona Halep Cu cine joaca la New Haven

Ce urmează pentru Simona Halep. Cu cine joacă la New Haven. Simona Halep va merge la Connecticut după finala pierdută la Cincinnati în faţa olandezei Kiki Bertens.

La ce turneu va evolua Simona Halep după finala pierdută la Cincinnati. Simona Halep, liderul mondial din WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a fost învinsă, duminică,  de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2. La 6-5, în tie-break-ul setului secund, Halep a ratat o minge de meci.  Simona Halep a pierdut a 3-a finală din 2018 în ultimul act al turneului WTA Premier Mandatory de la Cincinnati.

Simona Halep nu va avea parte de nicio pauză înainte de US Open 2018. Liderul mondial din WTA va merge după Cincinnati la New Haven, în Connecticut, turneu la care a triumfat în anul 2013, anul începerii ascensiunii sale în circuitul feminin de tenis. Simona Halep şi-a aflat vineri seară posibilele adversare de la New Haven, acolo unde este principala favorită şi va beneficia de bye în turul inaugural. Românca din fruntea ierarhiei mondiale va profita de turul liber pe care-l va avea la New Haven pentru a se odihni după parcursul de vis de la Cincinnati.

Ce urmează pentru Simona Halep. Cu cine joacă la New Haven

În turul secund, Simona va da peste o jucătoare venită din calificări. În sferturi, sportiva noastră ar putea da peste Daria Gavrilova, din Australia. Într-o eventuală semifinală, constănțeanca ar putea să o întâlnească pe Karolina Pliskova sau Julia Goerges, în timp ce finala i-ar putea-o aduce în față pe Kvitova, Bertens sau Caroline Garcia. Anul trecut, Simona nu a participat la New Heaven şi a preferat să îşi lase o săptămână liberă înainte de US Open. A mers, în schimb, la Washington. În capitala SUA a abandonat, fiind şi nemulţumită că organizatorii au pus-o mereu în sesiunea de zi, pe temperaturi infernale.  Tocmai de asta nu a mai mers acolo. Iar strategia cu o săptămână liberă înainte de US Open nu a dat roade, fiind eliminată în primul tur, de Maria Şarapova.

Tags: