Sporturi

Ce urmează pentru Simona Halep după abandonul de la Beijing! Prezenţa la Moscova, sub semnul întrebării

30.09.2018 | 13:27
Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa abandonul de la Beijing Prezenta la Moscova sub semnul intrebarii

Simona Halep a abandonat în partida cu Ons Jabeur, în turul 1 la Beijing, după ce a oferit foarte puţină rezistenţă în primul set, cedat clar, 1-6. Au fost din nou probleme la spate pentru liderul mondial, care a şi primit îngrijiri medicale pe parcursul scurtei perioade petrecute pe teren. Este al patrulea eşec consecutiv pentru Simona, care traversează una dintre cele mai slabe perioade din ultimii ani. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

După finala pierdută la Cincinnati, cu Bertens, Simona Halep a cedat la primele meciuri jucate în următoarele trei turnee. Kaia Kanepi a învins-o la US Open, Dominika Cibulkova la Wuhan, iar acum a fost abandon cu Jabeur. În condiţiile în care forma fizică îi crează probleme uriaşe în ultima perioadă, rămâne de văzut care va fi programul Simonei Halep înainte de Turneul Campioanelor.

Ce urmează pentru Simona Halep după abandonul de la Beijing. De ce nu vrea să renunţe la Moscova

WTA Finals, la Singapore, se joacă în perioada 21-28 octombrie şi va reprezenta ultima competiţie a sezonului. Totuşi, Simona Halep mai are un turneu programat, după o decizie surprinzătoare de a accepta un wild-card la Moscova. În perioada 15-20 octombrie, chiar în săptămâna premergătoare WTA Finals, Simona Halep va participa la Kremlin Kup, un turneu de categorie Premier.

Rămâne de văzut dacă în condiţiile în care a ieşit accidentată de la Beijing, Simona Halep va decide să meargă, totuşi, la Moscova. Acolo unde nici o altă jucătoare din top cinci nu şi-a anunţat participarea. Este de aşteptat, însă, ca românca să nu renunţe la Kremlin Kup, iar asta din considerente financiare. Simona este în cursa pentru un bonus de un milion de dolari acordat de WTA, dar pentru asta ar mai avea nevoie să participe la un turneu de categorie Premier, după ce a bifat toate cele de categorie Premier 5 şi Premier Mandatory. Competiţia de la Moscova i-ar asigura încasarea respectivului bonus.