Premier League

Cea mai dură reacție după ce Brendan Rodgers a semnat cu Leicester: „Un om fără cuvântul său este nimic”

27.02.2019 | 19:09
Cea mai dura reactie dupa ce Brendan Rodgers a semnat cu Leicester Un om fara cuvantul sau este nimic

Brendan Rodgers este noul antrenor al lui Leicester, lăsând-o pe Celtic pe primul loc în campionatul Scoției. Nu toată lumea este fericită însă pentru această mutare. Moussa Dembele, fost jucător la Celtic în perioada când Rodgers era antrenor, a avut o serie de reacții dure la adresa fostului său antrenor. 

Cea mai dură reacție după ce Brendan Rodgers a semnat cu Leicester

Dembele a semnat cu Lyon în vara anului trecut, dar mutarea sa a venit cu mari probleme. Tocmai Brendan Rodgers a fost cel care s-a opus acestui transfer, spunându-le șefilor că Dembele nu ar trebui să plece deoarece nu are un alt atacant de același nivel în lot. Ba mai mult, Rodgers a pus la îndoială loialitatea lui Dembele în mod public, iar jucătorul a devenit repede ținta fanilor la următoarele jocuri, fiind apostrofat de către suporterii lui Celtic. Până la urmă, Dembele a ajuns la Lyon, acolo unde are cifre excelente, marcând șase goluri în primele sale 16 meciuri din Ligue 1.

Dembele nu a uitat de toate problemele pe care Rodgers i le-a făcut în acea perioadă, iar acum s-a revanșat printr-o serie acuze dure pe Twitter. Atacantul s-a amuzant pe seama faptului că Rodgers a făcut exact ce îl acuza pe el în vară, părăsind-o pe Celtic pentru o ofertă mai bună. „Un om fără cuvântul său este nimic. Un om adevărat își păstrează cuvântul” a pus Dembele pe Twitter, cu trimitere directă spre Brendan Rodgers.

Rodgers revine în Premier League

Rodgers revine în Premier League
Rodgers revine în Premier League

Brendan Rodgers (46 ani) revine în Premier League după mai bine de doi ani petrecuți în campionatul Scoției. Înainte de a veni la Celtic, Rodgers le antrenase în Anglia pe Watford, Reading, Swansea și Liverpool.

Dembele (22 ani) a evoluat de-a lungul carierei la trei echipe: Fulham, Celtic și Lyon. În Scoția a petrecut trei sezoane, marcând 51 de goluri în 94 de partide. Cota sa de piață în acest moment este de 20 de milioane de euro.