News

Cea mai mare pisică domestică din lume, prezentă în Bucureşti, la Romexpo

Cea mai mare pisică din lume, prezentată la expoziţia din Capitală! Are peste 12 kilograme şi peste 1 metru lungime. Şi nu este singura felină specială: la expoziţie puteţi vedea pisici din...
19.03.2016 | 20:41
Cea mai mare pisica domestica din lume prezenta in Bucuresti la Romexpo

Cea mai mare pisică din lume, prezentată la expoziţia din Capitală! Are peste 12 kilograme şi peste 1 metru lungime. Şi nu este singura felină specială: la expoziţie puteţi vedea pisici din rase rare.

Peste 250 de pisici din toate colţurile lumii vor fi admirate la Expoziţia Internaţională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 19-20 martie, la Pavilionul C 1 din complexul Romexpo, Bucureşti.

La expoziţia de pisici de la Romexpo, vizitatorii pot vedea peste 20 de rase de feline, unele foarte rare. Inclusiv pisici gigant.

“Este cea mai mare rasa de pisici domestice. Poate sa ajunga la 12-15 kg. Nu au nimic din ceea ce noi avem ca rautate, asa ca sunt perfecte ca animale de casa”, a explicat unul dintre participanti.

Prin faţă unui prestigios juriu internaţional vor defila superbe exemplare de pisici din rasele: Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientală şi Siameză.

Citeste mai mult pe RTV.NET