Fotbal international

Cea mai spectaculoasă răsturnare de scor?! Gazdele au condus cu 7-2, dar au pierdut

05.10.2018 | 14:37
Cea mai spectaculoasa rasturnare de scor Gazdele au condus cu 72 dar au pierdut

Partida dintre Nuneaton Borough și Halesowen Town a fost una de infarct în FA Youth Cup. Oaspeții au reușit una dintre cele mai spectaculoase răsturnari de scor din istoria fotbalului. Gazdele au condus cu scorul de 7-2 cu 30 de minute înainte de final, însă au pierdut în cele din urmă neașteptat cu 9-8.

83 de spectatori au asistat la răsturnarea spectaculoasă de scor din FA Youth Cup, în Anglia. Nuneaton Borough a condus la pauză cu scorul de 4-1 și deja din acel moment nimeni nu se mai aștepta să asiste la vreo surpriză. Ceea ce a urmat în repriza secundă întrece orice imaginație. Gazdele au condus cu 7-2 cu 30 de minute înainte de finalul partidei, dar s-au retras inexplicabil, dându-le oaspeților șansa să se afirme și să scrie istorie.

Nuneaton Borough – Halesowen Town 8-9 de la 7-2, una dintre cele mai spectaculoase răsturnări de scor din istorie

Halesowen s-a impus în cele din urmă cu scorul de 9-2, iar fanii au început imediat isteria pe rețelele de socializare. “Ar putea fi una dintre cele mai frumoase răsturnări de scor din istorie”, a scris un fan pe Twitter. “Este absolut remarcabil. Ce echipă!”, a adăugat altul. După un timp au apărut și glumele: “Halesowen a fost ajutată de vânt!”

Luis Corcoran a fost omul meciului Nuneaton Borough – Halesowen Town 8-9, după ce a marcat 5 goluri. Meciul a fost mai dramatic decât și-ar putea închipui mulți. Nuneaton conducea chiar și în minutul 90 cu 8-7 și se pregătea de sărbătorirea calificării în cea de-a treia rundă a FA Youth Cup. Emlyn Tudgay le-a stricat planurile, reușind să marcheze de 2 ori în minutele de prelungire.

Cei de la Halesowen Town se pregătesc deja pentru următorul tur din competiție, încrezători că pot câștiga fără să le dea emoții fanilor. De partea cealaltă situația este cât se poate de complicată, Nuneaton Borough riscând să se desființeze dacă oficialii nu găsesc un investitor.