Momente TERIFIANTE pentru Nadia Comăneci! ”Nu i-am zis mamei mele. Făcea infarct!”

Nadia Comăneci a acordat un interviu emoţionant jurnaliştilor britanici de la Daily Mail. Una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut România a povestit cu lacrimi în ochi cum a fugit din...
02.08.2014 | 18:37
Momente TERIFIANTE pentru Nadia Comaneci Nu iam zis mamei mele Facea infarct
ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci a acordat un interviu emoţionant jurnaliştilor britanici de la Daily Mail. Una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut România a povestit cu lacrimi în ochi cum a fugit din România în timpul regimului condus de Nicolae Ceauşescu.

”În acele vremuri, chiar înainte de Revoluţie dacă plecai din România trebuia să dispari cu adevărat. Nu puteai să mai te întorci! Nu i-am zis mamei mele că plec. Poate făcea un atac de cord! I-am spus fratelui meu Adrian, carea era şi este cel mai bun prieten al meu. El şi cu cumnata mea au mers alături de mine pînă la graniţa cu Ungaria. Apoi eu şi încă şase gimnaste am trecut graniţa pe jos, iar de acolo am mers în Austria. Am mers la ambasada Statelor Unite şi mi-au oferit un bilet spre New York”, povesteşte cu larimi în ochi Nadia Comăneci jurnaliştilor de la Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci îşi şterge lacrimile şi povesteşte în continuare momentele din 1989: ”Îmi este greu să mă gîndesc din nou la ce s-a întîmplat atunci. A fost o experienţă terifiantă. Nu credeam că o să-mi mai văd familia vreodată.  Fratele meu m-a încurajat să fug şi să încep o viaţă nouă. Cînd mă gîndesc la acea noapte simt din nou emoţiile de atunci. A fost dificil, însă regimul comnunist a căzut, iar eu am putut să mă întorc în ţară fără probleme”, povesteşte fosta campioană olimpică.

28 de ani avea Nadia Comăneci cînd a fugit din ţară şi a mers în Statele Unite.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!