Stiri sportive

Cel mai EXOTIC Crăciun pentru Petrescu şi soţia lui!

Dat afară de la Al Arabi din cauza rezultatelor slabe, Dan Petrescu este blocat în Qatar. Tehnicianul nu poate reveni, deocamdată, în România şi este aproape sigur că va petrece şi Crăciunul...
22.12.2014 | 00:06
Cel mai EXOTIC Craciun pentru Petrescu si sotia lui
ADVERTISEMENT

Dat afară de la Al Arabi din cauza rezultatelor slabe, Dan Petrescu este blocat în Qatar. Tehnicianul nu poate reveni, deocamdată, în România şi este aproape sigur că va petrece şi Crăciunul în Golf. “Banii s-au dat mai rar la clubul meu. Au fost probleme cu banii şi sînt probleme. Deocamdată sînt tot aici, încă n-am reuşit să închei amiabil contractul şi aştept să se rezolve situaţia. Mai aşteptăm, şi eu şi antrenorii secunzi. Se pare că ziua de naştere, care va fi pe 22 decembrie, o voi petrece în Qatar. Nu pot să plec, aşa sînt regulile aici. Trebuie să închei ca să poţi să pleci”, a spus “Bursucul” la DigiSport.

Sîmbătă a fost ziua soţiei, azi e a lui

Petrescu nu este singur în Qatar. Îi este alături soţia Adriana. Care sîmbătă, 20 decembrie, şi-a aniversat ziua de naştere. Departe de casă şi fără să aibă prietenii aproape, consoarta “Bursucului” nu s-a simţit deloc în largul ei. Fostul internaţional a încercat să-i ridice moralul soţiei, dar fără succes. Adriana s-a mai liniştit doar cînd a realizat ce sumă colosală va încasa Dan de la Al Arabi. “Pentru aceşti bani merită să facem acest efort. O să stăm aici şi de ziua mea, foarte probabil şi de Crăciun. Asta este situaţia! Dacă plecăm acum, riscăm să pierdem toţi banii. Arabii sînt foarte ciudaţi cînd e vorba de despăgubirile financiare”, i-ar fi transmis Petrescu soţiei. “Bursucul” aşteaptă o hîrtie oficială din partea lui Al Arabi cu sumele datorate pentru a putea face plîngere la FIFA în cazul în care şeicii nu se vor ţine de cuvînt. Pînă atunci, fostul internaţional va rămîne în Qatar. Azi e o nouă aniversare în familia Petrescu, Dan împlinind 47 de ani.

ADVERTISEMENT

Se pot distra fără probleme

Familia Petrescu va petrece, probabil, în 2014, cel mai exotic Crăciun. Chiar dacă se află într-o ţară musulmană, Dan şi Adriana se pot distra fără probleme la Doha. Străinii au la dispoziţie numeroase cluburi şi restaurante, iar petrecerile sînt de vis. Există şi locuri unde se consumă alcool, însă trebuie să ai buzunarele burduşite cu bani dacă vrei să te ameţeşti pentru că preţurile sînt foarte ridicate. Totuşi, “Bursucul” şi soţia sa se află la Doha de aproape şase luni şi, mai mult ca sigur, au deja stabilit planul de distracţie pentru următoarele zile. Singura problemă pentru cei doi este că nu vor avea alături familiile şi prietenii.

Petrescu nu vrea să şi-o fure ca Răzvan

Dan Petrescu a luat decizia să rămînă în Qatar cît timp este nevoie după ce a aflat cît a avut de tras Răzvan Lucescu pentru a-şi recupera banii după ce a fost demis de El Jaish. Arabii l-au dus cu vorba pe actualul tehnician de la Skoda Xanthi, care nu a mai suportat şi a depus memoriu la FIFA. Judecata a durat, iar Lucescu Jr. şi-a recuperat “caşcavalul” abia după un an şi jumătate! Exact aceeaşi situaţie vrea s-o evite acum Petrescu, care nu va reveni în România pînă cînd nu va primi o hîrtie din partea lui Al Arabi cu despăgubirile pe care trebuie să le primească.

ADVERTISEMENT

3 milioane de euro era salariul lui Petrescu la Al Arabi. În vară, a semnat pe doi ani