News

Legătură INCREDIBILĂ: Cristea – Vica – soţia lui Levi!

Adrian Cristea ar putea evolua, începînd din acest an, pentru Beitar Ierusalim. Acolo, mijlocaşul l-ar avea antrenor pe Ronny Levy, fost la Unirea Urziceni şi Steaua....
17.01.2014 | 17:30

Adrian Cristea ar putea evolua, începînd din acest an, pentru Beitar Ierusalim. Acolo, mijlocaşul l-ar avea antrenor pe Ronny Levy, fost la Unirea Urziceni şi Steaua.

Aruncat ca o măsea stricată de Steaua, Adrian Cristea va încerca să-şi relanseze cariera în campionatul din Israel. Mijlocaşul se află, deja, în Ţara Sfîntă unde negociază cu Beitar Ierusalim şi cu Maccabi Petah Tikva. Oricare va fi noua lui echipă, “Prinţul” trebuie să-şi schimbe, radical, comportamentul. Oficialii şi fanii grupărilor israeliene nu acceptă derapajele cu care Cristea era obişnuit în România, astfel că relaţia sa cu Bianca Drăguşanu trebuie mutată în plan secund. Poate cel mai păcătos fotbalist care a jucat în Liga I a devenit cunoscut în România nu pentru evoluţiile sale din teren, ci datorită relaţiilor pe care le-a avut, de-a lungul timpului, cu diverse femei din showbiz-ul românesc. Cea mai mediatizată relaţie a sa este cea cu Bianca Drăguşanu, “Prinţul” putîndu-se “lăuda” cu faptul că fosta asistentă de televiziune va divorţa de Victor Slav din cauza lui.

FOTBAL:FC UNIREA URZICENI-FC LIVERPOOL 1-2,LIGA EUROPA (25.02.2010)

Salvat de un antrenor care a trecut printr-un triunghi amoros

La Beitar Ierusalim, Adrian Cristea ar avea şansa să fie antrenat de Ronny Levy. Tehnicianul îl cunoaşte foarte bine pe “Prinţ” din perioada în care a antrenat Unirea Urziceni şi Steaua. Fire rebelă, asemeni mijlocaşului, Levy a fost la un pas să divorţeze în urmă cu doi ani, atunci cînd soţia sa a aflat că are o amantă în România. Fostul antrenor al roş-albaştrilor se cuplase cu Vica Blochina, motiv pentru care doamna Levy i-a transmis soţului să părăsească de urgenţă Bucureştiul şi să revină în Israel. Tehnicianul s-a conformat rugăminţilor consoartei şi s-a reîntors la Ierusalim, unde a semnat cu Beitar. De precizat că nu doar Vica a trecut prin patul lui Levy. Presa mondenă a relatat faptul că tehnicianul a mai fost implicat într-o relaţie la Bucureşti, cu o blondă super sexy, timp de mai multe săptămîni.

vica-blochina

“Prinţul”, sfătuit să nu poftească la nevasta lui Levy

Ronny Levy este căsătorit cu Sima, o fostă “Miss Israel”, care în acest moment este o cîntăreaţă celebră în Ţara Sfîntă. Ea şi tehnicianul au împreună trei copii: doi băieţi, Omer şi Tamir, respectiv o fată, Lior. Cunoscut ca un personaj cu lipici la femei, Cristea a fost sfătuit de apropiaţi să nu încerce să forţeze o relaţie cu soţia antrenorului său. “Sper că nu te vei duce acolo să-i desparţi pe Rony şi Sima aşa cum ai făcut cu Bianca şi Victor Slav. Du-te şi concentrează-te pe fotbal, este poate ultima ta şansă în carieră”, a fost sfătuit Cristea de apropiaţi.

Levy-cu-sotia-copy

“Am făcut-o cu el de 15 ori în trei ore!”

Mariana Roşca a avut numai cuvinte de laudă vizavi de performanţele sexuale ale lui Cristea. “M-am deshidratat repede, pentru că în trei ore am făcut-o de 15 ori”, a dezvăluit blonda. “Prinţul” este considerat unul dintre cei mai dotaţi fotbalişti, fostele sale prietene fiind impresionate de felul în care se comport Cristea în dormitor.

mariana-rosca1