Fotbal international

Cele mai tari glume care circulă pe net după ce defensiva lui Manchester United s-a făcut din nou de râs

03.11.2018 | 17:51
Cele mai tari glume care circula pe net dupa ce defensiva lui Manchester United sa facut din nou de ras
Cele mai tari glume care circulă pe net după ce defensiva lui Manchester United s-a făcut din nou de râs
ADVERTISEMENT

Manchester United a câștigat cu mari emoții partida jucată în deplasare cu Bournemouth, scor 2-1, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+2 de Marcus Rashford, jucător introdus de Mourinho după pauză.

Pe faza ofensivă, United nu a jucat deloc rău însă de-a lungul celor 90 de minute și în special în cea de-a doua parte a meciului. „Diavolii” și-au creat o mulțime de ocazii în repriza secundă. Apărarea a fost vulnerabilă, așa cum se întâmplă de când a început sezonul.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari glume care circulă pe net

Bournemouth a deschis scorul după gafe în lanț comise de apărătorii lui Jose Mourinho, în frunte cu Chris Smalling, cel mai criticat fotbalist de către fanii lui United după acest meci. Fundașii oaspeților nu au gafat doar la gol, ci și în multe alte faze importante.

Problemele din apărarea lui Manchester United au ajuns subiecte de glume pe internet, acolo unde suporterii au venit cu idei care mai de care mai amuzante. United se află în acest moment pe locul 8 și a încasat nu mai puțin de 18 goluri. Doar trei echipe stau mai rău la acest capitol, modestele Burnley, Fulham și Huddersfield.

ADVERTISEMENT

Pentru „diavoli” urmează un program de coșmar. La mijlocul săptămânii au meci în deplasare cu Juventus, în Liga Campionilor, iar duminica viitoare joacă împotriva lui Manchester City, de asemenea în deplasare, în campionat. City și Juventus sunt în acest moment, alături de Barcelona, echipele care practică cel mai solid joc din fotbalul european.