Fotbal intern

Cerere în căsătorie la un meci de fotbal din România. A spus “da” iubitului ei pe teren. Video

07.04.2019 | 14:22
Cerere in casatorie la un meci de fotbal din Romania A spus da iubitului ei pe teren Video

O inedită cerere în căsătorie a avut loc la un meci de fotbal din România. Astfel de evenimente s-au mai petrecut în mai multe locuri pe mapamond, dar ceea ce s-a petrecut pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea joi, 5 aprilie, bate cu siguranță toate recordurile, putând însemna chiar un eveniment unicat în lume atât pentru fotbal, cât și pentru originalitatea modului de a cere mâna femeii iubite.

Cerere de căsătorie pe teren la un meci de fotbal din România

Concret, înaintea startului partidei dintre ACS CAO 1910 și CS Diosig, din campionatul județului Bihor, spectatorii au avut parte de un episod pe care nu îl vor uita multă vreme, mai ales că nu au fost foarte mulți în tribunele stadionului orădean. Unul dintre cei doi arbitri asistenți la acest meci, Marius Matica, a îngenuncheat în fața celuilalt asistent, care a fost o femeie, Gyorgyi Duma și a întrebat-o: “Vrei să fii soția mea?”

Concomitent cu neașteptate cerere făcută de Marius Matica un grup de prieteni aflați special în tribună pentru a-l ajuta ca efectul gestului său să fie și mai puternic, au ridicat în același moment litere care puse cap la cap repetau întrebarea asistentului. În aplauzele tuturor celor prezenți și ale jucătorilor celor două echipe, foarte emoționată, Gyorgyi i-a dat răspunsul afirmativ, după care a urmat sărutul, răsplătit cu o altă porție de aplauze.

Centralul partidei le va fi naș

Și pentru ca tabloul să fie complet, centralul partidei, Adrian Pal, care era și el la curent cu intenția asistenului său, va fi naș, alături de soția sa, Minodora Maria, celor doi tineri. La finalul meciului, încă foarte emoționată, Gyorgyi a spus că a fost ceva extraordinar de frumos: „Nu m-am aşteptat. A fost o surpriză extraordinar de plăcută. Ceva de vis! Efectiv mi s-au înmuiat picioarele”.

Cerere în căsătorie. Prietenii au completat momentul cu mesajul din tribună
Cerere în căsătorie. Prietenii au completat momentul cu mesajul din tribună

Cei doi sunt foarte tineri, el 22 de ani, ea 21, dar se cunosc și sunt împreună de trei ani, de când s-au întâlnit la cursurile de arbitraj la CJA Bihor.  „Ne-am cunoscut la arbitraj, iar prima întâlnire a fost pe pista de atletism. Ea a făcut 9 ani de atletism şi i-am cerut să mă ajute să-mi dezvolt tactica de sprint. De atunci suntem nedespărţiţi” – spune Marius Matica. Interesant este că și viitori nași au o poveste apropiată, centralul Adrian Pal, sublocotenent în armată, cerându-și de soția iubita pe 1 decembrie 2017, în timpul festivităților dedicate zilei României.