Fotbal intern

CFR Cluj, în topul celor mai corupte cluburi din lume! Ce loc ocupă

CFR Cluj este lider în Liga 1 Betano, formaţia antrenată de Dan Petrescu având patru puncte avans de Astra Giurgiu, echipa care ocupă poziţia secundă în campionat. Clujenii au fost acuzaţi...
15.09.2017 | 16:34
CFR Cluj in topul celor mai corupte cluburi din lume Ce loc ocupa

CFR Cluj este lider în Liga 1 Betano, formaţia antrenată de Dan Petrescu având patru puncte avans de Astra Giurgiu, echipa care ocupă poziţia secundă în campionat. Clujenii au fost acuzaţi în actualul sezon că au parte de arbitraje care i-au ajutat, aceste acuze fiind folosite şi în trecut în sezoanele în care CFR a câştigat titlul.

Televiziunea clubului Benfica a realizat un top al celor mai controversate echipe din Europa, iar CFR Cluj a prins un loc în acest clasament. Echipa care a câştigat de trei ori campionatul României ocupă poziţia a cincea în acest top. Pe primul loc se află Olympique Marseille, echipă care a câştigat Liga Campionilor în sezonul 1992-93, ca în sezonul următor să fie retrogradată pentru fapte de corupţie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CFR Cluj, colegă de clasament cu echipe din Serie A

După echipa din Ligue 1, în clasamentul publicat de televiziunea clubului Benfica se mai regăsesc Juventus, FC Porto, Dinamo Berlin, AC Milan, Fiorentina şi FK Tomori Berat din Albania. Topul a adus imediat un val de indignare, iar portughezii au susţinut că totul este preluat din presa engleză, scuza acestora fiind că imaginile de la Daily Mail nu aveau o bună calitate.

CFR Cluj a câştigat de-a lungul timpului trei titluri de campioni ai României, patru Cupe ale României şi două Supercupe. Chiar dacă formaţia din Gruia a fost des criticată, toate acuzele nu au putut vreodată să fie dovedite. În topul realizat de televiziunea clubului Benfica se regăsesc echipe care au fost retrogradate sau sancţionate pe motiv de acte de corupţie.

Tags: