Fotbal intern

Video. Mutu vede ofsaid la golul lui Gnohere! A fost sau nu?

FCSB a salvat un punct în finalul meciului din deplasare cu CFR Cluj din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 Betano, după un gol marcat de Harlem Gnohere.
19.03.2018 | 15:13
Video Mutu vede ofsaid la golul lui Gnohere A fost sau nu

Majoritatea discuţiilor după întâlnirea CFR Cluj – FCSB 1-1 de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu s-au axat pe prestaţia arbitrului Ovidiu Haţegan, care a favorizat formaţia gazdă, şi mult mai puţin pe alte lucruri petrecute în derby.

Fostul internaţional Adrian Mutu a ridicat însă o problemă la golul marcat de Steaua. Actualul oficial al Federaţiei Române de Fotbal se întreabă dacă nu cumva a fost ofsaid la golul marcat de Gnohere. El a postat o poză în care Dennis Man se află în poziţie de ofsaid în momentul în care Junior Morais. Numai că mijlocaşul stelist nu a jucat mingea, Planici fiind cel care a recentrat pentru Gnohere.

Gnohere acuză arbitrajul lui Haţegan în meciul CFR Cluj – FCSB 1-1

Imediat după CFr Cluj – FCSB 1-1, Harlem Gnogere a spus că formaţia sa a fost nedreptăţită pe faţă de arbitru: ”Am fi vrut să luăm cele trei puncte. Ştiam că au o apărare bună, dar şi că pot primi goluri. Am încercat să punem în aplicare ce am făcut a antrenamente. Este important că am luat un punct pentru că CFR să nu ia distanţă. Când mingea este atinsă cu mâna, e penalty. Nu ştiu cum a fost acum. Nu cred că era cartonaş roşu. Ni s-a tot spus despre arbitraj în timpul săptămânii. Un fault asemănător a făcut şi CFR, dar ei nu au luat cartonaş roşu. Cea mai importantă este echipa, că sunt pe teren sau pe bancă. Toate echipele sunt dificil de înfruntat. Oriunde mergem, va fi dificil să luăm puncte. Sper să luăm maxim de puncte acasă. Eu nu simt presiune. Meciurile ca acestea sunt foarte frumoase”.