Fotbal intern

“A revenit în forţă CFR. E ţinere reciprocă, boss! Teatru ieftin!”

Imediat după ce arbitrul Adrian Comănescu a dictat penalty pentru CFR Cluj, în disputa cu CS U Craiova, directorul sportiv al FCSB, Meme Stoica, a venit cu o postare pe o reţea de socializare. "A...
11.09.2017 | 00:08

Imediat după ce arbitrul Adrian Comănescu a dictat penalty pentru CFR Cluj, în disputa cu CS U Craiova, directorul sportiv al FCSB, Meme Stoica, a venit cu o postare pe o reţea de socializare. “A revenit în forţă cfr! E normal să-i arbitreze celebrul şi experimentatul Comănescu. E ţinere reciprocă, boss… P.S. Noi, penibili cum am fost, am avut penalty clar la 0-0”, a comentat oficialul “roş-albaştrilor”. El a revenit şi cu un comentariu la această postare: “O să spună că l-a eliminat şi pe Mister. Teatru ieftin, déjà vu”.  VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO.

În pauza partidei, Stoica a mai avut o postare ironică: “Exagerăm. Două săptămâni, cfr, viitoarea campioană impusă, n-a beneficiat de nicio eroare a arbitrilor. Sigur, a fost pauză competiţională, dar orişicât…”Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi 

Mihai Stoica s-a înţepat pe Facebook şi cu cei de la Dinamo, “dialogând” în dese rânduri de la distanţă cu directorul general al “câinilor”, Adrian Mutu, dar în ultimul timp şi-a schimbat ţinta. Meme şi-a dat seama că principala contra-candidată a FCSB în lupta pentru titlu, iar cum aceasta a obţinut multe victorii dubioase din punct de vedere al arbitrajului în sezonul în curs, atacul a venit instantaneu.

CFR – Craiova. Meme Stoica, noi acuze la adresa clujenilor

“Gol valabil Golofca, o nouă viciere de rezultat. forza, forza cfr” sau “Numai în pielea celor de la CFR să nu fii… Veşnic dezavantajaţi de arbitri… Mă întreb cum rezistă. Bărbaţi adevăraţi, bravo”, scria Mihai Stoica, după unele meciuri în care echipa sa era dezavantajată sau după ce formaţia din Gruia primea tradiţionalul penalty din care deschide scorul.