Fotbal intern

Dan Petrescu îl ia peste picior pe Flavius Stoican: “Am ajuns de râs”

CFR Cluj s-a impus în deplasare, în faţa celor de la CSM Politehnica Iaşi, cu scorul de 1-0, după golul lui Ciprian Deac (vezi detalii aici). Dan Petrescu spune că echipa sa merita să câştige...
05.11.2017 | 20:30
Dan Petrescu il ia peste picior pe Flavius Stoican Am ajuns de ras
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a impus în deplasare, în faţa celor de la CSM Politehnica Iaşi, cu scorul de 1-0, după golul lui Ciprian Deac (vezi detalii aici). Dan Petrescu spune că echipa sa merita să câştige acest meci şi îl critică pe Flavius Stoican, antrenorul moldovenilor care s-a plâns de arbitraj. 

“Bursucul” a anunţat şi că unul dintre elevii săi de acum, Culio, îi va deveni antrenor secund atunci când se va retrage din activitatea de fotbalist: Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

“Echipa a jucat ca şi până acum, ne-a lipsit golul. Am dominat toate echipele pe care le-am întâlnit. A fost un meci greu împotriva unei echipe bune, am dominat de la un capăt la altul. Victoria  e meritată, am avut multe faze de poartă. Când Culio şi Deac au reintrat s-a văzut. Voiam o victorie mai clară, dar eram disperaţi, aveam nevoie de cele trei puncte pentru a avea linişte la echipă. Am jucat cu o echipă bună, care poate să creeze. Mă aşteptam să fim mai solizi pe final, un 2-0 era bun. Per total, victoria e meritată, nu înţeleg de ce atâta scandal pe aici. Am avut cinci penatly-uri meciul trecut noi… Dacă ne plângem de un aut, înseamnă că am ajuns de râs.

Ce a zis Dan Petrescu, după CFR – Iasi 1-0

Culio o să fie antrenorul meu secund când o să se lase de fotbal. Când o să fie antrenor o să vadă că nu îi place să i se comenteze. Eu îmi doresc să lucrez cu el, eu l-am certat, el mi-a răspuns,  dar a rămas totul acolo. Pentru un aut să începi să faci pe aici… Şi noi vrem arbitraj corect”, a spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Vezi aici toate fazele din CFR – Iasi 1-0, din Liga 1 Betano