Fotbal international

Foto. Probleme pentru bijuteria lui Abramovich! O familie nu permite construirea stadionului de un miliard!

Chelsea încearcă să-şi construiască un nou stadion, pe locul actualului, însă oficialii clubului londonez se confruntă cu o problemă inedită.
12.01.2018 | 16:45
Foto Probleme pentru bijuteria lui Abramovich O familie nu permite construirea stadionului de un miliard

Oficialii clubului Chelsea sunt hotărâţi să construiască un nou stadion. Londonezii au finalizat proiectul şi a fost înaintat către primarul capitalei din Anglia, iar acesta a acceptat planul campioanei en-titre din Premier League şi a dat undă verde pentru demolarea arenei “Stamford Bridge”.

Chiar şi în aceste condiţii, londonezii se lovesc de o problemă majoră. Familia Crosthwaite  deţine o casă care se află în apropierea arenei celor de la Chelsea şi au anunţat că nu vor să se mute de acolo pentru ca lucrările să înceapă. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Chelsea, gata să cheltuiască peste un miliard pentru arenă

Roman Abramovich a încercat să rezolve lucrurile şi şi-a trimis câţiva reprezentanţi cu o ofertă de nerefuzat pentru familia Crosthwaite. Oligarhul rus le oferea o sumă cu şase cifre pentru a se muta, însă patronul celor de la Chelsea s-a lovit de un refuz categoric.

Luni, consilierii municipali se vor întâlni pentru a găsi o soluţie. Chelsea este dispusă să plătească aproape 1,2 miliarde de euro pentru construcţia noului stadion. Actuala arenă a fost construită în 1876, iar de atunci a trecut prin mai multe modernizări.

Tags: