Fotbal international

VIDEO. Chelsea – Man. United. Morata îi salvează scaunul lui Conte, care refuză să dea mâna cu Mourinho! “Respectul se câştigă pe teren, nu în afara lui!”

UPDATE: Antonio Conte, aflat în pericol de a fi demis, a fost salvat de Alvaro Morata care a marcat unicul gol al meciului Chelsea - Manchester United 1-0 - vezi aici reuşita spaniolului....
06.11.2017 | 00:04
VIDEO Chelsea  Man United Morata ii salveaza scaunul lui Conte care refuza sa dea mana cu Mourinho Respectul se castiga pe teren nu in afara lui

UPDATE: Antonio Conte, aflat în pericol de a fi demis, a fost salvat de Alvaro Morata care a marcat unicul gol al meciului Chelsea – Manchester United 1-0 – vezi aici reuşita spaniolului. Tehnicianul italian şi-a luat o revanşă în faţa lui Jose Mourinho, după ce portughezul l-a tot atacat verbal în ultima perioadă. Conte a refuzat să dea mâna cu portughezul la final, moment despre care a fost întrebat la conferinţă.

Nu este important. Este important că am câştigat jocul. Trebuie să îţi câştigi respectul pe teren, nu în afara lui. Când joci împotriva lui Manchester United, tot timpul este un joc uriaş. Cunoaştem foarte bine această echipă, este foarte puternică. Această victorie este importantă pentru încrederea noastră. Putem să câştigăm sau să pierdem, dar spiritul trebuie să fie mereu astfel. Sezonul trecut, exista spirit în fiecare meci. Acest sezon l-am început cu multe probleme. Eram fie sus, fie jos. Acest joc a arătat că, dacă vrem, putem“, a declarat italianul.

Londonezii au obţinut al treilea succes consecutiv în Premier League şi s-au apropiat la un singur punct de Manchester United şi Tottenham Hotspur şi la nouă puncte de liderul Manchester City.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Chelsea – Manchester United LIVE STREAM Premier League. Iubitorii fotbalului vor avea parte diseară, de la 18:30, de o partidă extrem de interesantă din Premier League, Chelsea Londra – Manchester United. Se anunţă un spectacol pe cinste, ambele echipe dorind să ţină pasul cu liderul Manchester City. Manchester United se află pe locul doi, cu 23 de puncte adunate, iar Chelsea este pe locul 4, cu 19 puncte.

Chelsea – Manchester United LIVE STREAM Premier League. Din cauza rezultatelor mai puţin bune din campionat şi din Champions League a clubului londonez, au apărut semnale despre o posibilă demitere al lui Antonio Conte. Aceste zvonuri au fost alimentate şi de unele divergenţe ale antrenorului cu unii jucători, nemulţumiţi de antrenamentele dure la care sunt supuşi. Chiar înainte de meciul cu Manchester United, presa engleză informează că Alvaro Morata, jucătorul lui Chelsea vorbeşte prin mesaje cu Jose Mourinho, nimeni altul decât antrenorul adversarilor de azi.

Chelsea – Manchester United LIVE STREAM Premier League. Alvaro Morata: “Vorbim, nu am vorbit doar în vară”

Atacantul spaniol a recunoscut că mai vorbeşte cu antrenorul portughez, după episodul din vară când a fost dorit de Manchester United. El a declarat: “Încă vorbim, nu am vorbit doar în vară. Am o relaţie bună cu Jose. El a fost primul meu antrenor în fotbalul profesionist şi tot el mi-a dat şansa să fiu un fotbalist profesionist. El mi-a oferit primul contract. Câteodată ne dăm mesaje, nu vorbim despre fotbal, doar ne întrebăm reciproc dacă totul este ok şi ne trimitem glume”.

Chelsea – Manchester United LIVE STREAM Premier League. Morata a făcut referire şi la meciul cu Manchester United: “Mourinho a fost primul meu antrenor, dar acum este rival. Trebuie să câştigăm. Este minunat să joci sub comanda lui Jose şi să câştigi, dar acum este timpul să încerc să câştig şi cu Antonio Conte, este o oportunitate minunată.”

Chelsea – Manchester United LIVE STREAM Premier League. La Chelsea doar Moses este indisponibil, în timp ce la Manchester United lista indisponibililor este mai lungă: Pogba, Ibrahimovic, Rojo, Carrick, Fellaini.