Video. Chiajna-Dinamo 3-4, după 0-0 la pauză! Gol Torje, la debut

Alex Bradescu    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 19:55
Video. Chiajna-Dinamo 3-4, după 0-0 la pauză! Gol Torje, la debut

UPDATE, Ora 22:45/ Dinamo şi Concordia Chiajna au oferit una dintre cele mai spectaculoase partide din acest sezon din LIGA 1 Betano. Trupa pregătită de Vasile Miruţă s-a impus cu 4-3, la finalul unui meci în care s-a marcat de şapte ori în partea secundă.


UPDATE. Gabi Torje nu intră în primul „11” trimis de Vasile Miriuţă în meciul de la Chiajna. FANATIK.RO a aflat că tehnicianul dinamovist forţează victoria absolut necesară pentru a mai visa la play-off cu o formulă ofensivă.  VEZI MECI AICI.

ECHIPELE DE START


Dinamo îşi joacă intrarea în play-off la Chiajna, de la ora 20.45, într-un meci care va fi în format live video şi live text pe FANATIK.RO. “Câinii” sunt în acest moment pe loc de play-out, 7, la două puncte de Botoşani, echipa care ocupă ultimul loc de play-off.  Orice alt rezultat în afara victoriei le diminuează grav şansele “câinilor” de a mai juca pentru cupele europene. 

Chiajna – Dinamo LIVE STREAM Liga 1. Ionuţ Negoiţă a lăsat la o parte bugetul de austeritate şi a trecut la măsuri “a la Cristi Borcea” pentru a se asigura că echipa prinde play-off-ul. A pus la bătaie o primă excelentă pentru ca echipa să câştige meciul de la Chiajna, lucru anunţat în exclusivitate de FANATIK.RO! (TOATE DETALIILE AICI). 

Chiajna – Dinamo LIVE STREAM Liga 1. “Câinii” iau cu asalt Chiajna!

Chiajna – Dinamo LIVE STREAM Liga 1. Suporterii lui Dinamo tratează meciul de la Chiajna ca pe unul capital pentru echipa lor. Fanii “câinilor” anunţă că vor lua cu asalt stadionul pentru a-şi susţine echipa şi spun că vor fi într-un număr impresionant (TOATE DETALIILE AICI). 

Chiajna – Dinamo LIVE STREAM Liga 1. Antun Palic nu este încă la potenţial maxim din punct de vedere fizic. Croatul s-a întors de puţin timp în Ştefan cel Mare şi afirmă că nu sunt motive de panică în rândul fanilor vizavi de ratarea play-off-ului pentru că în sezonul trecut situaţia a fost mult mai dramatică, iar Dinamo a ajuns chiar să se lupte pentru titlu. (TOATE DETALIILE AICI).

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.