Fotbal intern

A început meciul! HAI ROM NIA!!!!!!!

UPDATE 20:00 / Ceaţa densă îşi face loc pe Arena Naţională!...
19.11.2013 | 19:30
A inceput meciul HAI ROM NIA

UPDATE 20:00 / Ceaţa densă îşi face loc pe Arena Naţională!

ceatyaaaa

UPDATE 20:00 / Vezi rezumatul meciului tur, transmis de televiziunea greacă din unghiul opus al celui din care a fost transmis de RTV! Golul IMPOSIBIL înscris de Stancu dar şi devierea lui Goian, cu faţa, la golul de 3-1 al lui Mitroglou!

http://dai.ly/x178iht

UPDATE 19:00 / Naţionala României a ajuns la Arena Naţională

ROMANIAAAAA

UPDATE 18:44 / Cosmin Contra este convins că Ovidiu Hoban, elevul său de la Petrolul, va face o partidă bună cu Grecia. “Hoban e jucătorul perfect pentru această seară. Are capacitate mare de efort, e un jucător agresiv, dar toţi trebuie să-l ajute. Ar trebui să începem foarte avansat şi să nu-i lăsăm pe greci să se apropie de poarta noastră. Am înţeles că Piţurcă va alinia o formulă ofensivă, cred că putem cîştiga cu 2-0”, a spus Contra la Digisport.

UPDATE 18:19 / Fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, consideră că România poate marca două goluri Greciei, fără să primească vreunul. “Grecia are o echipă mai experimentată, dar meciul se joacă în 180 de minute. S-a pierdut cu 3-1, dar mai sînt 90 de minute. Cel mai important pentru România este să nu primească gol. Chiar dacă meciul e 0-0 spre final, nu trebuie să se intre în panică. Se pot marca două goluri chiar în ultimele cinci minute. România are nevoie de un meci la fel că partida Steaua-Valencia, un rezultat important după ani buni de cînd nimeni nu a mai fost fericit”, a spus Zenga la Digisport.

UPDATE 17:54 / Fostul internaţional Dan Petrescu consideră că partida din aceasă seară va fi total diferită dea cea de la Pireu. “Nu are nici o treabă un meci cu altul. Avem publicul de partea noastră şi, poate, şi un arbitru corect. Putem avea 2-0 pînă la pauză, de ce nu? Ne putem califica, să fim serioşi, nu este nimic pierdut”, a spus Petrescu la Sport.ro.

UPDATE 17:00 / Şeful Comisiei Tehnice a UEFA, Ionuţ Lupescu, are încredere că naţionala României poate întoarce rezultatul din tur, de la Pireu, De asemenea oficialul forului european nu crede că succesul constă în aportul adus doar de un singur jucător, diferenţa fiind făcută doar dacă întreaga echipă va juca la capacitate maximă. “Aportul publicului va fi decisiv, mai ales că avem o acustică senzaţională! Dacă susţinem echipa necondiţionat, putem reîntoarce rezultatul! În acest meci, la acest nivel şi cu asemenea miză, nu Maxim sau un alt jucător va face diferenţa ci întreaga echipă! Trebuie să sperăm, mai ales că speranţa moare ultima!”, a declarat Ionuţ Lupescu.

UPDATE 16:15 / România va încerca, în această seară, să întoarcă rezultatul obţinut în Grecia şi să se califice la Campionatul Mondial. Stadionul va fi plin, peste 50.000 de suporteri fiind gata să creeze o atmosferă care să-i trimită pe “tricolori” în Brazilia. Site-ul frf.ro îi îndeamnă pe susţinătorii echipei naţionale să fie alături de jucători pînă la finalul partidei şi, în acest sens, forul condus de Mircea Sandu a pregătit şi o surpriză suporterilor. Astfel, în momentul intonării imnului României, versurile sale vor rula pe ecranul gigant al Arenei Naţionale, fiind de aşteptat ca tot stadionul să-l cînte.

––––––––––

UPDATE: Suporterii care se vor afla în această seară pe Naţional Arena vor avea toate motivele să încurajeze naţionala. La stadion îi aşteaptă 50.000 de steguleţe tricolore. 

4.FOTBAL:ANTRENAMENT NATIONALA GRECIEI INAINTEA MECIULUI ROMANIA-GRECIA,BARAJ C.M 2014 (18.11.2013)

………………………………

Titularizarea lui Vlad Chiricheş în partida retur, contra Greciei, nu este lipsită de riscuri pentru jucătorul român, care la nici 24 de ore după fluierul de final va fi supus unei operaţii la nas. Importanţa meciului cu elenii şi suspendările închizătorilor, Bourceanu şi Lazăr, îl vor trimite pe fundaşul lui Tottenham în teren din primul minut, chiar dacă clubul londonez nu este de acord cu forţarea acestuia!

Accidentarea de ultim moment a lui Vlad Chiricheş, unul dintre cei mai în formă fotbalişti români, i-a dat planurile peste cap lui Victor Piţurcă, acest lucru fiind evident şi în scorul înregistrat pe tabela de marcaj, românii pierzînd categoric întîlnirea de la Pireu cu grecii. Sosit de la Londra cu o seară înaintea meciului tur, Chiricheş s-a antrenat normal din prima zi după venirea din Grecia, iar astăzi şedinţa tehnică a efectuat-o cu masca pe faţă din dorinţa de a se acomoda şi proteja. “Sînt apt de joc, iar masca nu mă incomodează, însă antrenorul hotărăşte dacă mă foloseşte sau nu”, a dezvăluit Chiricheş, asta în condiţiile în care fundaşul de 24 de ani se va opera de urgenţă a doua zi! “Nu înţeleg de ce riscă atît! Dacă se va opera a doua zi, este clar că acea contuzie la nas este destul de puternică şi necesită pauză! Cred că este dornic să ajute România să se califice”, a dezvăluit un apropiat al băcăuanului.

Tottenham nu vrea ca Vlad să rişte!

Chiar dacă premisele sînt favorabile titularizării lui Chiricheş, fundaşul se expune atît unor riscuri medicale, dar şi unor divergenţe cu echipa sa de club, oficialii lui Tottenham nedorind ca jucătorul să evolueze în partida de mîine seară! “Chiri ţine legătura permanent cu staff-ul clubului londonez şi au avut contradicţii pe tema folosirii sale mîine seară, dar fundaşul îşi doreşte foarte mult să fie în teren şi să ajute echipa naţională. Cei de la Tottenham se gîndesc că orice intrare mai dură a jucătorilor greci poate să-i agraveze contuzia, iar Villas-Boas să nu conteze pe serviciile sale mai mult decît e preconizat în momentul de faţă, mai exact patru-cinci zile”, au dezvăluit apropiaţi ai jucătorului.

Care sînt efectele unei accidentări?

Pe lîngă posibilitatea ca o recidivă a contuziei nazale să-l scoată din circuit pe o perioadă mai lungă, cîteva săptămîni, ea ar aduce nu doar o absenţă majoră lui Tottenham, dar şi compensaţii financiare din partea FIFA şi a FRF. Clubul londonez nu ar fi la primul eveniment de acest gen,  londonezii primind de curînd 1,1 milioane euro după ce internaţionalul danez Christian Eriksen s-a ”rupt” în amicalul cu Norvegia şi va lipsi cel puţin şase săptămîni.