Fotbal intern

Antrenor NOU la Dinamo! Vezi CINE a venit la reunire!

Dinamo s-a reunit pe 11 iunie la Săftica, Flavius Stoican avînd la dispoziţie un lot de 22 de jucători, căruia se vor alătura alţi zece fotbalişti în zilele următoare. Principalele noutăţi...
11.06.2014 | 20:36
Antrenor NOU la Dinamo Vezi CINE a venit la reunire
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a reunit pe 11 iunie la Săftica, Flavius Stoican avînd la dispoziţie un lot de 22 de jucători, căruia se vor alătura alţi zece fotbalişti în zilele următoare. Principalele noutăţi au fost achiziţiile Marc, Anghelina şi Gavrilă, dar şi Alin Chiţa, noul secund al lui Stoican. 

Portari: Bălgrădean, Samoilă, Marc, Muţiu

Fundaşi: Rus, Ioniţă, Anghelina, Durimel, A. Radu, Nedelcearu, Crişan, Popa, Bărboianu

Mijlocaşi: Gavrilă, Krausz, Lazăr, Buia, Filip, Velici, Cioinac

Atacanţi: Thomas, Bilinski

Pe lîngă cei enumeraţi mai sus, joncţiunea cu lotul o vor mai face mîine Boubacar, Thicot, Fai, Grecu, dar şi Lemac. Miranda, proaspăt transferat, urmează să sosească pe 15 iunie, în timp ce Elton a fost învoit pînă pe 18, deoarece nu a mai fost acasă în Brazilia de aproximativ un an. Lista va fi întregită cu Rotariu, Matei şi Şerban, cei trei avînd vacanţă prelungită pînă pe 20 iunie, datorită faptului că au avut acţiuni la loturile echipelor naţionale.

ADVERTISEMENT

“Conducerea tehnică şi cea administrativă a luat la cunoştinţă despre toţi cei care nu au sosit azi. Fiecare a fost învoit fără niciun fel de probleme şi urmează să sosească în timp util pentru începerea stagiilor de pregătire”, a comentat pentru FANATIK.RO, Cristi Bobar, directorul sportiv al “cîinilor”.

Dintre cei prezenţi în actualul lot al lui Dinamo, Marius Ioniţă şi Denis Lemac au revenit după împrumuturi la alte echipe, Concordia Chiajna, respectiv Olimpia Satu Mare. Pe lîngă cei trei proaspăt transferaţi, lotul “cîinilor” a mai bifat o noutate, de data aceasta în staff-ul tehnic, acolo unde Flavius Stoican a mai cooptat în echipa sa un antrenor secund. Este vorba despre Alin Chiţa, alături de care Stoican a mai lucrat şi la Dacia Mioveni.

ADVERTISEMENT

Chita

Alin Nicolae Chiţa, născut la Piteşti, are 36 de ani şi a fost om de bază la FC Argeş, acolo unde a jucat pe postul de fundaş central şi dreapta între 2001 şi 2007. În cariera de fotbalist, Chiţa a mai evoluat în România pentru Politehnica Timişoara şi UTA Arad, iar în străinătate doar în Asia, la Tianjin Teda (China) şi Al Faisaly (Iordania).