Fotbal international

Cinci fotbalişti renumiţi care şi-au transformat incredibil corpul după ce şi-au încheiat cariera. Galerie foto

23.12.2018 | 18:59
Cinci fotbalişti care şi-au transformat corpul incredibil. Ultimul intrat pe listă este Manuel Pinto.

Manuel Pinto, fostul portar al Barcelonei şi a naţionalei Portugaliei este ultimul jucător care se adaugă pe lista celor care după şi-au încheiat cariera au reuşit să îşi transforme incredibil corpul. Au putut-o face, trecând la sporturi care i-a ajutat foarte mult să îşi realizeze scopul propus. Manuel Pinto este acum culturist şi felul în care arată nu te face să recunoşti în colosul lusitan pe goalkeaperul înalt, dar fără a impresiona prin forţa fizică. Pintoa devenit un împătimit al sălii de forţă, iar transformarea sa este de-a dreptul incredibilă.

Manuel Pinto completază o listă pe care îi mai regăsim pe fostul mijlocaş olandez Andy van der Meyde, pe atacantul care a făcut furori la Atletico Madrid şi AC Milan, Jose Mari, pe fundaşul de fier al lui Manchester United, Rio Ferdinand sau pe fostul portar al lui Werder Bremen, Tim Wiese. Toţi aceştia arată astăzi absolut diferit de felul în care se prezentau pe vremea când apăreau pe gazon. Sunt aproape de nerecunoscut. Pentru a rămâne la capitolul portari să spunem că Tim Wiese şi-a construit un corp fantastic pentru a lupta în concursurile de wrestling.

Printre cei cinci fotbalişti renumiţi se află şi fostul fundaş al lui Manchester United, Rio Ferndinand

Olandezul Andy van der Meyde s-a apucat şi el de culturism şi a făcut progrese remarcabile, Mai mult, are pe Internet o mulţime de filmuleţe despre noua sa activitate şi sfaturi pentru cei care doresc să îi calce pe urme. Nici o asemănare cu jucătorul care a evoluat în cariera sa la două mari puteri din ţara natală, Ajax şi PSV, la Inter şi la Everton. Jose Mari a fost un atacant foarte rapid, al cărui fizic niciodată nu a reprezentat atuul său, în disputele cu puternicii apărători adverşi.

Cinci fotbalişti care şi-au transformat corpul incredibil Fostul fundaş de la Manchester United, Rio Ferdinand a vrut să devină boxer profesionist, dar nu a primit acceptul federaţiei de box din Anglia
Cinci fotbalişti care şi-au transformat corpul incredibil Fostul fundaş de la Manchester United, Rio Ferdinand

Acum spaniolul pare cu totul alt om. Un pachet de muşchi, un corp care parcă a fost împrumutat sau cumpărat de la altcineva, care nu mai aminteşte în nici un fel de zvârluga din atacul madrilenilor şi al naţionalei Spaniei. Singurul care nu a trebuit să muncească prea mult, după ce a încheiat cu fotbalul, pentru a-şi modela corpul cum şi-a dorit este Rio Ferdinand. Visul britanicului a fost să devină boxer profesionist, dar i-a fost năruit de Federaţia de box din Regat, care nu i-a dat acceptul.