Sport

Cine „a comandat” arbitrajul anti-FCSB de la derby-ul cu Rapid: „L-au curățat! A fost mai rău ca pe vremea Cooperativei”. Video Exclusiv

Cine a „cerut” arbitrajul împotriva FCSB-ului la derby-ul cu Rapid din Giulești. Motivul pentru care Gigi Becali a fost luat la țintă.
26.04.2023 | 10:40
Cine a comandat arbitrajul antiFCSB de la derbyul cu Rapid Lau curatat A fost mai rau ca pe vremea Cooperativei Video Exclusiv
Cine a „comandat” arbitrajul împotriva FCSB la derby-ul cu Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid a spart gheața în play-off-ul SuperLigii și a obținut prima victorie chiar în fața celor de la FCSB, scor 1-0 în Giulești în etapa cu numărul 5 din play-off. Dumitru Dragomir a dezvăluit la PROFEȚIILE LUI MITICĂ cine a „comandat” arbitrajul împotriva roș-albaștrilor.

Dumitru Dragomir invocă o altă greșeală de arbitraj la derby-ul Rapid – FCSB: „Nimeni nu vorbește de 11 metri”

Prestația lui Horațiu Feșnic i-a dat de gândit lui Gigi Becali, iar în cele din urmă finanțatorul a luat decizia de a se retrage din fotbal, informație dezvăluită în exclusivitate de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. Dumitru Dragomir a analizat prestația lui Horațiu Feșnic și a remarcat o altă fază în care „centralul” ar fi luat hotărârea greșită.

ADVERTISEMENT

În a doua repriză, reluările video au arătat că unul dintre fundașii Rapidului a atins mingea cu mâna în careu în timp ce se afla pe jos. „L-au curățat! Nimeni nu vorbește de 11 metri. A luat-o cu mâna în careu ăla de jos. Ce Dumnezeu, uitați-vă bine! Nimeni nu s-a legat de faza aia. A avut FCSB penalty 100%.

VEZI VIDEO MAI JOS

La prima fază nici eu nu-l eliminam, la intrarea fundașului drept asupra lui Florinel Coman. Tot cartonaș galben dădeam și eu, dar la Grigore a fost de roșu și nimeni n-a vorbit de 11 metri”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Cine a „comandat” arbitrajul împotriva FCSB la derby-ul cu Rapid: „Apasă pe accelerație”

Scandalul pe care Gigi Becali îl poartă cu instituțiile de sport din România ar putea avea urmări negative pentru FCSB este părerea lui Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF este de părere că dacă roș-albaștrii vor pune mâna pe titlu va fi ca o palmă pentru Școala de Antrenori din cadrul FRF.

„Federația vrea ca Gigi Becali să ia campionatul când el nu are licență, când nu are antrenor, când dă în Federație? El e naiv. Crede că dacă vorbește la TV sau undeva ăia au vreo jenă? Pe ăia îi doare la pălărie, din contră. Apasă pe accelerație.

ADVERTISEMENT

Dacă el ia campionatul dă peste cap toată Școala de Antrenori din această țară. Dă toate sancțiunile împotriva Stelei și reglează niște lucruri. Vrea să ia Steaua pe care a dat bani, a cumpărat-o. Au semnat miniștri, generali și avocați, este hotărâre judecătoarească și vrea să ia echipa. Nu poți să înnebunești?”, a mai spus Dumitru Dragomir.

„Am trăit vremea Cooperativei. Nu era așa”

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Adrian Mutu pentru felul în care a pregătit meciul împotriva FCSB-ului. „Oracolul din Bălcești” este de părere că intrările dure ale jucătorilor de la Rapid au băgat spaima în fotbaliștii lui Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

(n.r. Gigi Becali) Pe onoarea mea, să-și ia medicamente. Majoritatea specialiștilor vorbesc că FCSB a jucat foarte bine repriza a doua. Știi ce înseamnă foarte bine? Să fi câștigat jocul. Încă o dată vă spun, i-a bătut Mutu. Și îl felicit pentru felul cum a pregătit echipa.

Primele minute luați-i cu fulgi cu tot, aruncați-i în tribună. Eu spun ce am văzut. A intrat panica în ei, nu prea le-a ieșit nimic. Norocul contează în viață și la fotbal. Horațiu Feșnic a greșit. Gigi Becali se leagă de decizia asta.

Am trăit vremea Cooperativei. Nu era așa. (n.r. e mai rău ce a făcut Feșnic?) Categoric. Numai dacă ești rău intenționat nu vezi sau nu dai la VAR. Când a luat-o cu mâna în careu pe jos. Pe vremea Cooperativei nu erau implicați neapărat arbitri. Se înțelegeau unii cu alții. Îmi pare rău că a greșit pentru că nu e arbitru rău”, a mărturisit Dumitru Dragomir.

Ștefan Târnovanu, vinovat pentru golul încasat de FCSB: „Se aruncă la fel ca-n baltă”

În primă fază, Dumitru Dragomir ar fi acordat cartonașul roșu direct lui Răzvan Onea penrtu intrarea asupra lui Florinel Coman. După reluările video fostul președinte al LPF i-ar fi acordat doar cartonașul galben fotbalistului din defensiva giuleștenilor.

Roșu direct! M-a sunat de pe stadion fiul meu. ‘Tati, ce crezi? Cred că e roșu direct’. După ce am văzut faza de zece ori l-am sunat și i-am spus: ‘Tati e către portocaliu, dar și eu dădeam galben’. Nu sunt antrenor de meserie sunt și arbitru. Am făcut școala de arbitraj ca nu cumva să mă contrez cu cineva și să-mi spună de unde te pricepi? 

A greșit în multe faze, dar nu e vina numai a lui Feșnic. Vina lui este că nu s-a dus la VAR, iar VAR este vinovat pentru că nu l-a chemat la faza cu 11 metri. Nu vorbește nimeni de ea”, a precizat Dumitru Dragomir, care consideră că o parte din vină la golul încasat de roș-albaștrii o are și portarul Ștefan Târnovanu.

„La gol a greșit și portarul Stelei (n.r. FCSB). El nu se aruncă paralel cu gazonul, el se aruncă ca-n baltă. Dacă făcea plonjonul normal o scotea ușor pentru că Albu a dat cu latul la poartă. Nu a fost un șut puternic și nu a fost nici atent. A plonjat și cu întârziere și peste minge”, au fost declarațiile lui Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „X2” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT