News

Cine a fost Răzvan Ciobanu și prin ce drame a trecut! A avut prima prezentare de modă la 19 ani

30.04.2019 | 10:50
Cine a fost Razvan Ciobanu si prin ce drame a trecut A avut prima prezentare de moda la 19 ani
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a avut parte de multe momente controversate

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, iar tragicul accident în care acesta și-a pierdut viața a șocat lumea modei din România. Viața fostului designer a fost presărată cu multe reușite, dar și cu momente controversate. Și-a început cariera încă de la vârsta de 19 ani, când a avut prima sa prezentare de modă. Nu a mai durat mult până ca Răzvan Ciobanu să devină unul dintre cei mai de succes designeri din România. Firea extrovertită și atitudinea nonconformistă i-au atras însă numeroase antipatii.

Scandalurile în care a fost implicat Răzvan Ciobanu

De-a lungul timpului, fostul creator de modă și jurat al emisiunii Bravo, ai stil a trecut prin tot felul de situații neplăcute. Totul a început odată cu momentul în care a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală. Cunoscutul designer nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume, iar acest subiect nu face excepție. A recunoscut fără nicio ezitare că este homosexual, lucru care a stârnit o serie de reacții dure.

Se întâmpla în decembrie 2004, în cadrul unei emisiuni prezentate de Mihaela Rădulescu la Radio Guerilla. „Nu voi mai răspunde jurnaliştilor la întrebări pe tema asta. Sunt homosexual şi gata” , spunea Răzvan Ciobanu la vremea respectivă.

Răzvan Ciobanu încetat din viață în a doua zi de Paște, după un accident rutier grav
Răzvan Ciobanu încetat din viață în a doua zi de Paște, după un accident rutier grav

A fost cercetat pentru trafic de droguri

Nici problemele cu legea nu l-au ocolit pe fostul creator de modă. În urmă cu 11 ani, Răzvan Ciobanu a fost cercetat pentru trafic de cocaină. De o situație asemănătoare a avut parte și anul trecut, însă anchetatorii au stabilit până la urmă că fusese doar consumator al substanțelor interzise, nu și dealer.

De altfel, în martie 2013, acesta a decis să vorbească deschis despre problemele cu drogurile. „Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Aş putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger” , a declarat Răzvan Ciobanu la Antena Stars.

Nici în plan sentimental nu a avut parte doar de momente frumoase. Anul trecut, Răzvan Ciobanu a declarat că ar fi fost bătut de fostul partener, cu care avea o relație de 8 ani. „Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm… i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit” , a povestit fostul creator de modă, publicând ulterior și imagini în care apărea cu chipul tumefiat.