Sport

Cine câștigă Mănușa de Aur? Portarii au propria lor luptă în weekend la CM 2018

13.07.2018 | 11:55
Cine castiga Manusa de Aur Portarii au propria lor lupta in weekend la CM 2018
Patru portari se lupta cu sanse la Manusa de Aur la CM 2018

Toată lumea discută în ultima vreme despre Modric și Mbappe în lupta pentru Balonul de Aur al CM 2018, însă un alt premiu foarte important este Mănușa de Aur, acordat celui mai bun portar din turneu.

Fără îndoială, portarii au avut un rol vital la această ediție a Mondialului. Toți cei patru portari rămași în competiție au realizat în dese rânduri parade extraordinare, prin care și-au salvat echipele. Spre exemplu, Subasic a fost eroul Croației în meciurile cu Danemarca și Rusia, ambele decise în urma loviturilor de departajare.

Hugo Lloris a avut o intervenție uimitoare la scorul de 1-0 în partida cu Uruguay. Sud-americanii n-au reușit să marcheze la acea fază, francezii au profitat și au mers mai departe. Portarul lui Tottenham a impresionat și împotriva Belgiei.

Pickford este cel mai bun portar pe care l-a avut Anglia în ultimul deceniu. Cel mai bun meci al său a fost în sfertul de finală cu Suedia, unde a scos unele mingi imposibile. Despre Courtois se știa deja că este un portar de calibru mondial, însă la acest turneu a depășit toate barierele.

În lipsa unor fundași de încredere, Courtois a fost pus serios la treabă la fiecare meci. Rămâne în memorie parada superbă la șutul lui Neymar, când Brazilia trăgea tare să egaleze Belgia în faza sferturilor de finală.

Cine va câștiga Mănușa de Aur?
Lloris @ 1.50
Subasic @ 2.90
Pickford @ 7.50
Courtois @ 25.00*

*Cote oferite de casa de pariuri online Betano