Fotbal intern

Cine e Andrei Zisu, preparatorul care i-a pregătit pe jucătorii de la FCSB pentru meciul cu FC Botoşani. A jucat la Dinamo! EXCLUSIV

29.07.2019 | 20:09
Andrei Zisu se bucură alături de jucătorii de la FCSB 2. Cine este preparatorul de la echipa secundă a roş-albaştrilor care i-a pregătit pe jucătorii lui Bogdan Andone

Gigi Becali a decis să îl dea afară pe Marian Lupu, preparatorul fizic adus de Mihai Stoica la FCSB, toate acestea după accidentarea suferită de Ioan Hora la un antrenament susţinut înaintea partidei cu FC Botoşani din etapa a 3-a, sezonul 2019 – 2020, iar locul acestuia a fost luat de Andrei Zisu, un preparator fizic de la echipa secundă a clubului patronat de Gigi Becali.

Cine e Andrei Zisu, preparatorul care i-a pregătit pe jucătorii de la FCSB

FANATIK vă dezvăluie cine este Andrei Zisu, preparatorul fizic care i-a pregătit pe jucătorii lui Bogdan Andone pentru meciul cu FC Botoşani. Născut pe 15 februarie 1990, Andrei Zisu a fost sub contract cu Dinamo şi a fost coechipieri cu Marius Alexe în perioada junioratului, locuieşte în Pipera şi este machedon. (VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS)

Preparatorul fizic care a coordonat antrenamentul FCSB-ului după plecarea lui Marian Lupu a făcut parte dintr-o grupă specială, a juniorilor născuţi în 1990 de la Dinamo şi a fost pregătit de Ianis Guda, cel care a fost selecţionerul echipei U17 a României. După ce a decis să pună ghetele-n cui, Andrei Zisu a făcut cursuri speciale pentru a deveni antrenor de fitness şi preparator fizic.

Andrei Zisu se bucură alături de juniorii de la FCSB după o victorie

Andrei Zisu, soluţie de avarie

Andrei Zisu nu va sta foarte mult timp la prima echipă a FCSB-ului. Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, s-a orientat către Christo Papadopoulos, preparatorul fizic care a lucrat alături de Christoph Daum în perioada 2016 – 2017 la echipa naţională a României şi care se află sub contract cu Kairat Alamty.

“Marian Lupu e ca şi despărţit de noi. Am găsit pe cineva, să vedem dacă vine. Luăm legătura cu un preparator grec. Eu de un an de zile îi ziceam lui Mihai de preparator, m-am interesat şi la specialişti. 60% face antrenorul, 40% face preparatorul. Dacă e inves nu e în regulă. Trebuie colaborare strânsă între antrenor şi preparator”, declara Gigi Becali, conform Pro X.