News

Cine e câștigătorul Ultimul Trib de la Antena 1. Mircea Zamfir a plecat acasă cu 100.000 de euro

06.04.2019 | 10:18
Cine e castigatorul Ultimul Trib de la Antena 1 Mircea Zamfir a plecat acasa cu 100000 de euro

Competiția ”Ultimul Trib” de la Antena 1 a ajuns la final vineri, 5 aprilie, și l-a avut drept căștigător pe Mircea Zamfir. Gimnastul a plecat în România cu trofeul pentru care a luptat din greu luni întregi, dar și mai bogat cu 100.000 de euro.

Gimnastul Mircea Zamfir este câștigătorul concursului ”Ultimul Trib” de la Antena 1

Ultimul jos a pus la încercare abilitățile fizice ale finaliștilor, dar și determinarea de care puteau da dovadă. Mircea Zamfir a concurat alături de alți șase sportivi în echipa Crocodililor. Câștigătorul concursului ”Ultimul Trib” lucrează ca instructor de aerobic lu face parte din trupa Aeros, din anul 2017, unde este acrobat.

A pășit în competiție împins de visul său, acela de a înființa un ONG care să sprijine familiile nevoiașe, la fel ca cea din care provine și el. La finalul jocului, răvășit, Mircea s-a declarat recunoscător pentru tot ceea ce i s-a întâmplat.

Cine e câștigătorul Ultimul Trib de la Antena 1. Mircea Zamfir a plecat acasă cu 100.000 de euro
Mircea Zamfir a plecat acasă cu 100.000 de euro

”Vreau să dedic acest premiu bunului Dumnezeu, care m-a ținut stabil”

„A fost un vis pe care, sincer, nu l-am visat! Vreau să dedic acest premiu bunului Dumnezeu, care m-a ținut stabil, mi-a dat o familie pe care o iubesc și care, prin această experiență minunată, m-a făcut să înțeleg ce frumoasă e viața! N-am avut încredere deloc în mine, dar am mers pas cu pas, pe genunchi, până am reușit să ajung aici. Acum am un start pentru noul meu vis, să fac ceva pentru copii”.

 

Printre cei care au ajuns în finală a fost și Sorin Brotnei. „Nici nu știu cum am ajuns în finală. Nu pot să spun că am fost cel mai bun, n-au fost diferențe clare niciodată. A fost un cumul: puțină îndemânare, puțin efort fizic, puțin noroc…cu puțin din toate m-am strecurat și am reușit să ajung aici. M-am surprins cu unele abilități fizice pe care nu credeam că le am”, a spus Sorin.