News

Cine e elevul olimpic care a căzut de la etajul 4 și a murit! Motivul stupid pentru care s-a ajuns aici

25.04.2019 | 14:34
Cine e elevul olimpic care a căzut de la etajul 4 și a murit!
ADVERTISEMENT

Un elev olimpic la matematică, din Galați, pe nume Matei, de 13 ani, a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara. Băiatul s-a stins din viața în urma unui incident stupid, însă care i-a fost fatidic.

Cine e elevul olimpic care a căzut de la etajul 4 și a murit!

Matei se juca împreună cu alți copii, când a alunecat și a căzut de pe balustradă. Micuțul s-a prăbușit de la 11 metri înălțime și a suferit grave traumatisme la cap. Echipajul de ambulanță a sosit la fața locului, l-a stabilizat pe Matei, iar copilul a fost transportat în comă la Spitalul Municipal ”Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Echipajul medical ajuns la faţa locului a stabilizat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe din Hunedoara. Copilul se afla în stare gravă, fiind în comă, cu un traumatism cranian grav”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

Cine e elevul olimpic care a căzut de la etajul 4 și a murit! Motivul stupid pentru care s-a ajuns aici
Matei se juca împreună cu alți copii, când a alunecat și a căzut de pe balustradă

Matei urma să ia medalia de bronz din partea Societății Științifice de Matematică

Despre starea sa de sănătate a vorbit și prof. dr. Horia Ples, șef secție neurochirurgie. „S-au făcut investigaţii la ei, s-a dovedit că avea o lamă de sânge cerebral în emisferul stâng, şi am spus să se transporte de urgenţă la noi la Timişoara. A şi venit în timpul nopţii, dar ajuns aici, aşa cum se întâmplă, leziunea contuzivă postraumatica este evolutivă. Cu toate acestea am încercat să facem ceva, s-a intervenit operator pe la 3 fără un sfert noaptea. Pe lângă contuzia cerebrală, a avut şi contuzie pulmonară şi o uşoară fractură de bazin”, a spus medicul.

ADVERTISEMENT

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție, băiatul din Galați venise în Hunedoara pentru a participa la Olimpiada Națională de Matematică, ce se desfășoară în aceste zile. Matei urma să ia medalia de bronz din partea Societății Științifice de Matematică.