Fotbal intern

Cine e „noul Rădoi”. Tinerii jucători ai FCSB pe care pariază Mihai Stoica

26.04.2018 | 14:05
Cine e noul Radoi Tinerii jucatori ai FCSB pe care pariaza Mihai Stoica

Academia FCSB de la Berceni a început să producă deja primii jucători talentați, care în curând vor face joncțiunea cu prima echipă. Unul dintre ei deja a impresionat la echipa mare. E vorba de Ianis Stoica, cel mai tânăr marcator din istoria Stelei. Cu toate acestea, Mihai Stoica are și alți favoriți.

“Am 3 remarcaţi de la Academie: Cană, Horja şi Dumitru. Cană e născut în 2000 şi seamănă cu Rădoi foarte bine. Bine, el nu poate juca mijlocaş, cum o făcea Mirel, dar are calităţi similare, a spus oficialul FCSB, într-o emisiune televizată.

Academia FCSB de la Berceni, creația noului patron Geambazi

Creatorul Academiei FCSB este Vasile Geambazi, cel care a devenit în acte patronul clubului, proiect despre care Meme a vorbit la superlativ. Geambazi îi creşte pe copii ca pe ai lui, pe cuvânt. Nu aţi văzut aşa ceva, îi ia de la şcoală, îi duce la şcoală. Le dă play-station, le ia play-station. Avem o Academie foarte puternică, iar el s-a ocupat de aproape toate aspectele, a explicat Mihai Stoica.

Și Gigi Becali se arată încântat de munca făcută de nepotul său, mai ales că a investit în Academia FCSB de la Berceni nu mai puțin de 2 milioane de euro: „Eu tot vedeam că dispar bani din conturile clubului. După aceea am mers și am văzut ce a făcut la Academie și i-am cerut scuze. Vasi e tânăr, deștept, are două facultăți și cunoaște legea. Îl cunosc foarte bine. Eu am mai mulți nepoți, dar doar el poate conduce și poate comanda oamenii. O să-l cunoașteți și voi”, a declarat Gigi Becali.

Cu câțiva ani înainte să fie obligat să schimbe numele echipei din Steaua în FCSB, Becali a desființat Academia clubului. Astfel că în ultima perioadă a ales să transfere mai mulți jucători de la Viitorul, precum Gabriel Iancu, Alin Toșca, Florin Tănase, Dragoș Nedelcu și Romario Benzar, în schimbul unor sume importante.