News

Cine erau polițiștii din agenda telefonului criminalului din Caracal. Gheorghe Dincă era un om cu relații. Inclusiv cu lumea interlopă!

31.07.2019 | 18:54
Cine erau politistii din agenda telefonului criminalului din Caracal Gheorghe Dinca era un om cu relatii Inclusiv cu lumea interlopa

Se prefigurează tot mai mult scenariul că Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, nu era un lup singuratic cum se spunea la începutul demarării acestei anchete, ci acționa cu complici. Site-ul știripesurse.ro scrie că anchetatorii au descoperit într-unul dintre telefoanele psihopatului mai  multe numere de telefon ale unor polițiști din Caracal și chiar ale unor nume din lumea interlopă a Oltului.

În agenda criminalului din Caracal s-au găsit numere de telefon ale interlopilor și polițiștilor din Olt?

Mai mult decât atât, procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă, a fost întrebat astăzi de către reporterii televiziunilor de știri dacă este adevărat că suspectul pentru uciderea celor două adolescente are relații cu clanurile interlope. Procurorul nu a vrut să comenteze această informație, dar a lăsat să se înțeleagă că nu ar fi ceva tocmai fals.

Tot astăzi s-au aflat și câteva lucruri în legătură cu casa groazei. Unul dintre localnicii care a trecut pragul locuinței unde Gheorghe Dincă ar fi comis numeroase orori a povestit pentru Antena 3 că bărbatul are în casă șanțuri și gropi săpate, atât de mari încât, de exemplu, prin șanțul respectiv încape chiar și o mașină.

criminal caracal
Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt căutate și astăzi. Sursa foto: unica.ro

Noi dezvăluiri despre casa groazei

„Avea niște dulăi mari, niște câini. A țipat la ei foarte puternic. M-a lăsat în prima cameră și erau niște gropi. Parcă cineva pierduse acolo ceva și săpa cu lopata. Avea șanțuri în case și grămezi de pământ. Este o cameră cu un mare șanț, dar ca să poți ajunge acolo trebuia să ajungi munți de pământ cu niște pietroaie. Când intri acolo simți lucruri ciudate. Era undeva lângă garaj, avea foarte multe polizoare”, a spus respectivul martor.

Căutările celor două fete au fost reluate astăzi, iar polițiștii au împânzit localitatea Caracal și împrejurimile ei cu efective suplimentate. S-a căutat în podul unei case și chiar și într-un lac de lângă localitatea olteană.