Sport

Cine este Dragan Djukic, noul antrenor al lui CSM Bucureşti! “Va reuşi să se impună” versus “Nu ştiu dacă e o alegere bună”

19.10.2018 | 09:11
Cine este Dragan Djukic noul antrenor al lui CSM Bucuresti Va reusi sa se impuna versus Nu stiu daca e o alegere buna

Dragan Djukic este noul antrenor al lui CSM Bucureşti, acesta fiind prezentat oficial joi, la o zi după ce Magnus Johansson a fost demis. Tehnicianul sârb va încerca să redreseze campioana României, care a avut un start de sezon marcat de două înfrângeri şi de ratarea Supercupei României.

Noul antrenor al lui CSM Bucureşti a pregătit-o în sezonul trecut pe HC Odorhei, echipă care s-a desfiinţat la mijlocul stagiunii trecute din Liga Zimbrilor. Andrei Voinea, unul dintre foştii jucători ai formaţiei pregătite de Dragan Djukic, l-a caracterizat pentru FANATIK.RO pe tehnicianul de 56 de ani. “Din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai buni antrenori alături de care am lucrat. Cred că va reuşi să îşi impună stilul de joc şi implicit să obţină rezultate la CSM Bucureşti”, a declarat Andrei Voinea pentru FANATIK.RO.

Dragan Djukic, noul antrenor al lui CSM Bucureşti. “Adrian Vasile ar fi fost o alegere mai bună”

Dragan Djukic a fost prezentat joi drept noul antrenor al lui CSM Bucureşti, însă Per Johansson, tehnicianul care a pregătit campioana României pe finalul sezonului trecut, a declarat pentru FANATIK.RO că Adrian Vasile ar fi putut fi o alegere mai bună. “Nu ştiu dacă este o alegere bună. Adrian Vasile (n.r. antrenorul secund al echipei) ar fi fost o alegere mult mai bună”, a declarat Per Johansson pentru FANATIK.RO.

Aducerea lui Dragan Djukic la CSM Bucureşti este o schimbare de politică pentru campioana României. De la înfiinţarea clubului şi până în prezent, oficialii s-au orientat spre tehnicieni scandinavi. Mette Klit, Kim Rasmussen, Jakob Vestergaard, Per Johansson, Helle Thomsen şi Magnus Johansson au fost alegerile conducătorilor, însă de joi, lucruile s-au schimbat. Cu un lot în care se regăsesc jucătoare din spaţiul ex-iugoslav, numirea lui Magnus Johansson în vară a surprins pe mulţi. Chiar dacă a fost adus Dragan Djukic, lucrurile nu vor fi simple de acum înainte. Antrenorul sârb are un CV impresionat, pregătindu-le pe Pick Szeged (Ungaria), Vardar (Macedonia), Maccabi Tel Aviv (Israel) sau diverse echipe naţionale, dar este la prima experienţă cu o echipă feminină.

Cine este Dragan Djukic, noul antrenor al lui CSM Bucureşti! Sârbul antrenează şi echipa naţională de handbal masculin a Muntenegrului
Cine este Dragan Djukic, noul antrenor al lui CSM Bucureşti! Sârbul antrenează şi echipa naţională de handbal masculin a Muntenegrului