News

Cine este femeia găsită moartă într-o pădure de lângă Curtea de Argeș. Fusese dată dispărută de doi ani

S-a aflat cine este femeia găsită moartă într-o pădure de lângă Curtea de Argeș. Aceasta a plecat de acasă pe 6 martie 2022.
10.04.2024 | 20:38
Cine este femeia gasita moarta intro padure de langa Curtea de Arges Fusese data disparuta de doi ani
Angela Minoi este femeia găsită moartă într-o pădure de lângă Curtea de Argeș. Dispăruse de acasă în 2022. Sursa foto: cronica-gaestiului.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Femeia găsită moartă în urmă cu câteva zile într-o pădure de lângă Curtea de Argeș vine să deslușească un mister care durează de mai bine de doi ani. Care este identitatea victimei.

Angela Minoi este femeia găsită moartă într-o pădure de lângă Curtea de Argeș. Dispăruse de acasă în 2022

Pe 6 martie 2022, o femeie din Găești pleca de acasă și, tot din acea zi, nimeni nu a mai știut nimic de ea. La doi ani de la dispariția misterioasă a Angelei Minoi s-a aflat ce s-a întâmplat cu ea.

ADVERTISEMENT

A dispărut în martie 2022. Era o femeie sănătoasă, nu avea probleme. Nu ne-a anunțat că pleacă, nu știam că pleacă undeva. Am zis că pleacă undeva la rude, apoi am anunțat poliția. Niciodată nu a mai plecat. A plecat de dimineață. A fost văzută în oraș, apoi s-a dus la gara din orașul Dej. Noi suntem în Găești.

Băiatul meu a mers după ea 10-15 minute, apoi m-a sunat pe mine și am mers să o luăm de la gară. Bunica i-a spus să o lase în pace, era supărată. Nu cred că avea motive, nu am avut certuri. A plecat fără cheia de la casă”, a spus ginerele Angelei, conform Spy News.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, într-o pădure din Curtea de Argeș a fost găsit trupul unei femei. Autoritățile au ajuns la concluzia că este vorba de persoana dată dispărută în primăvara anului trecut.

Moartea femeii este una suspectă. În ziua dispariției a schimbat două trenuri pentru a ajunge în localitatea din Argeș. Deocamdată nu se știe care a fost parcursul ei mai departe.

ADVERTISEMENT

Lângă trupul neînsuflețit al Angelei Minoi se mai aflau și câteva obiecte personale. Criminaliștii au putut astfel să identifice persoana decedată. O geantă, un portofel și o geacă au fost descoperite în pădure și păreau neatinse.

Minoi Angela femeia moartă pădure Curtea de Argeș
Angela Minoi este femeia găsită moartă într-o pădure de lângă Curtea de Argeș. Dispăruse de acasă în 2022. Sursa foto: Poliția Română

Familia femeii, căutări disperate în ultimii doi ani

Familia femeii din Găești a depus eforturi disperate în ultimii ani pentru a-și găsi ruda. Au fost efectuate căutări în zonele de interes pe unde ar fi putut ajunge femeia, precum gări, mănăstiri și spitale.

ADVERTISEMENT

După descoperirea din Curtea de Argel, poliția continuă investigațiile pentru a elucida circumstanțele dispariției și decesului Angelei Minoi. Rudele victimei vor să afle răspunsuri în legătură cu această tragedie.

ADVERTISEMENT