News

Cine este Maximilian, singurul copil legitim al lui Marcel Toader

03.08.2019 | 20:42
Cine este Maximilian singurul copil legitim al lui Marcel Toader

Vestea morții lui Marcel Toader a căzut ca un trăznet peste întreaga suflare a showbiz-ului românesc, numeroși prieteni și apropiați mărturisind că încă nu le vine să creadă că fostul om de afaceri a încetat din viață, la doar 56 de ani. Fără îndoială, cel mai afectat de această tragedie este Maximilian, singurul fiu legitim al omului care până nu demult era o prezență frecventă în emisiunile de tip tabloid.

Ce spunea Marcel Toader despre relația cu fiul său, Maximilian

De altfel, tânărul era extrem de atașat de tatăl său, fostul om de afaceri dezvăluind într-un interviu acordat recent că „Max”, așa cum îi plăcea mai mereu să îl alinte, i-a fost alături în toate momentele dificile prin care a trecut.

Eu vin dintr-o familie tradiționalistă. Max a fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie, el a învățat lucrurile la justa lor valoare. Chiar zilele trecute eram la mare și a scris pe pagina de socializare că nu știe sigur dacă sunt tatăl lui sau fratele mai mare. Visul meu a fost să am cinci copii. Eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”, a declarat Marcel Toader în urmă cu ceva timp.

Marcel Toader era foarte atașat de fiul său, Maximilian. Sursa foto: libertatea.ro
Marcel Toader era foarte atașat de fiul său, Maximilian. Sursa foto: libertatea.ro

Reacția Gabrielei Cristea după moartea fostului soț

Gabriela Cristea, una dintre femeile care i-au fost partenere de viață lui Marcel Toader, a oferit o reacție la scurt timp după moartea fostului om de afaceri. Îndrăgita prezentatoare TV a amintit,totodată, că Toader a mai suferit un infarct în 2012.

Nu am dat nicio declarație. M-au sunat cam toți. Nu știu nimic, nu mai nicio legătură cu el de foarte multă vreme. Nu am ce să îți zic. El a făcut un infarct în 2012. Se știa, nu era vreun secret. Până la urmă nu e o veste minunată că a trecut la cele sfinte”, a declarat Gabriela Cristea.

 

Tags: