Fotbal international

Cine este noul antrenor al lui Manchester United? Cele patru nume de pe lista “Diavolilor”

18.12.2018 | 12:26
Cine o va antrena pe Manchester United

Jose Mourinho a fost concediat! Toată lumea se întreabă cine este noul antrenor al lui Manchester United, după anunțul concedierii făcut de clubul englez. “Diavolii roșii” vor avea un antrenor interimar până când un nume mare va semna cu gruparea de pe Old Trafford. Zinedine Zidane, Mauricio Pochettino, Antonio Conte și Laurent Blanc sunt variantele care sunt vehiculate pentru preluarea lui Manchester United.

Zinedine Zidane este principalul favorit pentru a deveni noul antrenor al lui Manchester United. Francezul, care a luat vacanță după ce a câștigat 3 Ligi ale Campionilor cu Real Madrid, este considerat de presa engleză cel mai potrivit. Dealtfel bookmakerii englezi l-au cotat pe fostul antrenor al Realului cu cea mai mică cotă, adică probabilitatea cea mai mare de a-i antrena pe Pogba, Martial și Lukaku.

Cine este noul antrenor al lui Manchester United? Zinedine Zidane are cele mai mari șanse la casele de pariuri

Chiar dăcă în comunicatul oficial clubul Manchester United anunță că va avea un antrenor interimar până la finalul acestui sezon, presa engleză scrie că de fapt s-ar pregăti preluarea echipei de către Mauricio Pochettino, acum manager la Tottehnam Hotspur. Argentinianul este unul dintre cei mai curtați antrenori în această perioadă, el fiind dorit și de Florentino Perez la Real Madrid.

Zinedine Zidane este principalul favorti la casele de pariuri să preia pe Manchester United

Alți doi antrenori de talie mondială cotați cu șanse bune de a ajunge antrenori la Manchester United, acum după demiterea lui Jose Mourinho, sunt  Antonio Conte și Laurent Blanc. Italianul are însă un litigiu cu fostul său club Chelsea și nu poate prelua altă echipă până la finalul actulalului sezon, pentru că ar trebui să le plătească celor de la Chelsea 10 milioane de lire sterline. Laurent Blanc are cele mai puține șanse dintre cei patru, avantajul său fiind acela că este liber de contract și că a jucat două sezoane la Manchester United, club la care și-a încheiat cariera.

  • 1,5 este cota la pariuri la casele engleze ca Zinedine Zidane să fie antrenorul lui Manchester United