News

Cine este persoana care le-a spus polițiștilor că Alexandra trăiește și s-ar afla în podul unei case

31.07.2019 | 15:06
Cine este persoana care lea spus politistilor ca Alexandra traieste si sar afla in podul unei case
Alexandra Măceșanu ar putea fi în viață, Cine le-a transmis acest mesaj anchetatorilor. Sursa foto: spynews.ro

Polițiștii au intrat în stare de alertă astăzi, după ce au primit un pont conform căruia Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani sechestrată și violată de Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, ar fi încă în viață. Chiar dacă până acum se considera că fata a fost ucisă de bărbatul în vârstă de 66 de ani, oamenii legii au pornit pe această pistă, i-ar la scurt timp s-a aflat și identitatea persoanei care a trimis respectivul mesaj.

O vrăjitoare le-a transmis polițiștilor că Alexandra este în viață

Potrivit Antena 3, în spatele acestui pont se află o vrăjitoare care a furnizat informațiile prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare. Mai exact, suspiciunile sale vin ca urmare a unor activități paranormale.

Faceţi ceva! Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, la trei case distanţă de casa criminalului, într-o casă părăsită, cu nişte sălcii pletoase în spate, are şi fân în pod. Faceţi ceva, altfel ea va muri de foame şi de sete”, este mesajul care i-a determinat pe polițiști să scotocească fiecare casă aflată în apropierea locuinței lui Gheorghe Dincă, în speranța de a o găsi pe adolescentă în viață.

Această postare a apărut astăzi pe Facebook. Sursa foto: Facebook
Această postare a apărut astăzi pe Facebook. Sursa foto: Facebook

Mesaj cutremurător apărut pe Facebook: „Sunt Alexandra, nu sunt moartă”

Cazul Alexandrei Măceșanu a șocat și revoltat, în egală măsură întreaga opinie publică din țara noastră, în mediul online circulând numeroase ipoteze lansate de oameni care încearcă să dea de capăt acestei enigme. În plus, o postare absolut tulburătoare apărută chiar în cursul acestei zile pe un cont de Facebook a stârnit furie și revoltă printre internauți.

Te rog, ajută-mă. Sunt Alexandra, nu sunt moartă. Sunt în Italia, nu știu zona. Am găsit un telefon avea Facebook-ul ăsta pe el. Anunță-mi familia, te rog. Luiza e cu mine aici”, este textul mesajului care i-a scandalizat pe oameni. Până la urmă, totul s-a dovedit a fi o glumă cel puțin neinspirată din partea unui utilizator care a găsit de cuviință să facă haz de acest caz cutremurător.

Tags: