Life

Cine este și câți bani câștigă YNY Sebi din Youtube! Tânărul e noua senzație a trap-ului românesc

Noua senzație a trapului românesc, YNY Sebi, este unul dintre tinerii care, în doar câțiva ani, au reușit să devină adevărate celebrități pe rețelele de socializare și să câștige bani serioși, lunar, din asta.
23.07.2022 | 15:15
Cine este si cati bani castiga YNY Sebi din Youtube Tanarul e noua senzatie a trapului romanesc
Cine este și câți bani câștigă YNY Sebi, noua senzație a trap-ului românesc / Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

YNY Sebi este un tânăr care încă este la liceu, dar care, deja, a devenit o celebritate în lumea muzicii trap din România, dar și pe rețelele de socializare. Iar succesul pe care îl are pe Instagram, TikTok și Youtube se poate cuantifica și în sume mari de bani pe care le câștigă tânărul.

Cine este noua senzație a trap-ului românesc, YNY Sebi?

Conform A1, YNY Sebi are doar 18 ani, este în clasa a12a, la științe sociale și își dorește să urmeze o facultate în domeniul Dreptului sau Științelor Economice. Conform declarațiilor făcute de el, la liceu a intrat cu o medie onorantă, 9,40, și este un elev care pretinde că este silitor la majoritatea materiilor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, YNY Sebi a recunoscut că, din cauza muzicii și timpului pe care și-l dedică pasiunii sale, are probleme cu unii profesori care nu îl înțeleg că, uneori, din cauza obligațiilor pe care și le-a asumat – concerte, evenimente, et. – nu poate ajunge la școală.

Simțeam că tot ceea ce fac nu mai este apreciat de nimeni și începusem să îmi pierd complet încrederea în mine. Asta punea stăpânire pe mine, pe gândurile mele și pe planurile de viitor pe care la aveam. Acum… iată-mă aici!

ADVERTISEMENT

Nu o să uit niciodată luna octombrie a anului 2019, momentul în care am lansat prima mea piesă”, declara YNY Sebi în urmă cu ceva timp, conform sursei citate.

În altă ordine de idei, YNY Sebi a făcut baschet de performanță timp de șapte ani, dar, deși putea să își continue cariera în domeniul sportului el a ales să se dedice în exclusivitate muzicii, marea sa pasiune.

ADVERTISEMENT

Iar succesul nu a întârziat să apară, el având melodii de succes în Youtube, alături de Bogdan de la Ploiești, și împrietenindu-se cu vedete precum Dorian Popa, Abi Talent, Theo Rose și mulți alți artiști sau vlogeri celebri.

Câți bani face YNY Sebi din Youtube în fiecare lună?

Succesul pe care îl are pe rețelele de socializare, fie că vorbim de Instagram sau de TikTok, este completat de cel obținut pe Youtube cu piesele pe care le-a lansat. Iar numărul uriaș de vizualizări pentru fiecare melodie – o medie de câteva milioane la fiecare piesă – îi aduce bani frumoși din domeniu.

ADVERTISEMENT

Cea mai ascultată melodie a tânărului trapper este însă Abu Dhabi – cu peste 13 milioane de vizualizări – și care, și acum, este în topul celor mai căutate piese din Youtbe-ul românesc.

Astfel, conform SocialBlade, YNY Sebi ar câștiga din Youtube, lună de lună, o sumă cuprinsă între 3.600 de dolari și 58.000 de dolari, în funcție de profilul vizitatorilor pe care îi are. O estimare realistă, având în vedere creșterea numărului de vizualizări de care se bucură, îl situează pe YNY Sebi la încasări care depășesc cel mai probabil suma de 6.000 de dolari, lunar.

Iar asta înseamnă că, într-un an, doar din muzica difuzată pe Youtube, YNY Sebi ar câștiga bine peste 70.000 de dolari, sumă la care se adaugă și ceea ce câștigă din rețelele de socializare, acolo are sute de mii de urmăritori.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are...
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are în România! Tocmai a încasat milioane de euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor,...
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Revoluție în sistemul de pensii. Nimeni nu era pregătit pentru așa ceva
Revoluție în sistemul de pensii. Nimeni nu era pregătit pentru așa ceva
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face...
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face primele declarații: „Eu am invitat-o în oraș”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii