Fotbal intern

Cine este Valentina, femeia care l-a cumințit pe Denis Alibec! Iubita atacantului e pasionată de tenis. GALERIE FOTO

27.01.2019 | 14:09

Denis Alibec nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, dar are noroc în dragoste! Atacantul formației Astra Giurgiu se iubește de o bună perioadă cu o tânără care lucrează în Anglia și care are un corp de invidiat. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Deși a eviat să se afișeze cu femeile din viața lui, Denis Alibec a dorit să îi arate noii sale cuceriri că este băiat serios și a renunțat la obiceiurile vechi. Astfel, după ce a revenit din cantonamentul susținut cu Astra Giurgiu în Antalya, Turcia, atacantul în vârstă de 28 de ani a fost surprins de Cancan.ro în compania unei tinere pe nume Valentina Vanu.

Valentina este femeia care l-a cumințit pe Denis Alibec

Valentina, iubita lui Denis Alibec, în timp ce lua lecții de tenis
Valentina, iubita lui Denis Alibec, în timp ce lua lecții de tenis

Valentina Vanu are 23 de ani și este originară din județul Călărași. Tânăra blondină pe care o cunoaște și Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, nu mai locuiește în România de o bună perioadă de timp. Blondina s-a în 2014 în Ibiza, iar apoi a plecat în Anglia, acolo unde ar lucra în IT. Mai mult, Valentina, nou iubită a internaționalului român, susține pe pagina sa de Facebook că a terminat Universitatea Cambridge.

Valentina Vanu călătorește des în Dubai

Dacă în dragoste toate merg perfect, nu același lucru în putem spune și despre cariera lui Denis Alibec. Cotat la 800.000 de euro, atacantul în vârstă de 28 de ani a revenit la Astra Giurgiu în iulie 2018 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021, după ce Ioan Niculae i-a plătit lui Gigi Becali 1,4 milioane de euro. Atacantul a fost readus la Astra Giurgiu după ce la FCSB nu a dat randament și latifundiarul din Pipera a dorit să scape de el. În momentul în care a fost cumpărat de Gigi Becali, în ianuarie 2017, Denis Alibec era cotat de site-urile de specialitate la 2,5 milioane de euro, iar după jumătate de sezon jucat în tricoul roș-albastru a ajuns la 3.000.000.

  • 800.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com
Tags: