News

Cine este Vin Diesel de România (Samin Ero), dementul care îl apără pe Gheorghe Dincă. Iată toate detaliile despre el!

29.07.2019 | 15:41
Cine este Vin Diesel de România

Cine este Vin Diesel de România, cel care și-a făcut mai mulți inamici decât și-ar face actorul american după ce invadează un stat comunist! Samir Ero, sau Vin Diesel de România, a șocat întreaga țară, după ce a postat un videoclip pe YouTube în care îl felicită pe criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă!

Cine este Vin Diesel de România, singurul fan al criminalului Gheorghe Dincă

Vin Diesel de România a oripilat o țară întreagă după ce l-a felicitat pe Gheorghe Dincă pentru crimele pe care le-a făcut, deși, se pare că internautul trăiește cu frică de Dumnezeu! Cel puțin așa spune pe pagina sa de Facebook, unde scrie: ”nu mie frica de nimic și de nimeni pe acest pământ, frica mie de Dumnezeu împăratul meu”. Fanul lui Gheorghe Dincă nu pare să fi trecut prea mult pe la școală, după gramatica sa îndoielnică.

De altfel, chiar el ne spune pe profilul său că a absolvit ”școala vieții”, dar spune și că trăiește în Ghencea, București și este și singur. Vin Diesel de România are, culmea, și 800 de urmăritori. Tânărul a postat pe Facebook un videoclip în care cântă și dansează, iar alături a scris: ”Trebuie sa îți trăiești viața așa cum îți place ! Dansul și muzica este o parte din viața mea”.

Cine este Vin Diesel de România
Cine este Vin Diesel de România, fanul criminalului Gheorghe Dinca

Vin Diesel de România, amenințat de mii de persoane, după clipul postat pe YouTube

Dansul său este foarte urmărit în ultimele zile, mai ales după ce a postat clipul pe youtube, în care îl laudă pe criminalul din Caracal. Internauții urmăresc dansul lui Vin Diesel și postează mesaje care nu pot fi însă redate, care îl trimit pe tânărul plin de talent la origini și chiar în aceeași celulă cu idolul său, Gheorghe Dincă.

Două fete au fost răpite și ucise în Caracal de Gheorghe Dincă, care și-a recunoscut faptele abominabile. Autoritățile încă mai caută trupurile fără viață a celor două fete. Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă, la distanță de patru luni. Fetele se pare că au fost bătute, violate, ucise, tranșate și incendiate de Gheorghe Dincă!