Fotbal intern

Cine merită să fie căpitan la FCSB: “A fost sezonul lui”

11.11.2018 | 10:33
Cine merita sa fie capitan la FCSB A fost sezonul lui

Ilie Dumitrescu a vorbit despre problema banderolei la FCSB, plimbată în acest sezon de la un jucător la altul şi crede că cel mai potrivit dintre toţi elevii lui Nicolae Dică este Harlem Gnohere Reuşitele “izonului” îl recomandă pentru a fi căpitan la vicecampioana României, crede Dumitrescu:

”Mi se pare cel mai constant în evoluții de la Steaua. Cred că merită să rămână căpitan. El a demonstrat că este un jucător de echipă. Au fost multe momente în care prima soluție pentru această poziție de atacant a fost Alibec iar el a acceptat și statutul de rezervă.

Gnohere merită să fie căpitan la FCSB

S-a pregătit, nu a făcut probleme în lot și de câte ori a intrat a făcut-o foarte bine. Anul ăsta a fost și este sezonul lui Gnohere”, a declarat Ilie Dumitrescu la un post de televiziune.

Harlem Gnohere este în acest moment cel mai bun marcator din Liga 1 Betano, la egalitate cu Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova, cu 10 goluri marcate până acum. Următorul în clasament este George Ţucudean, atacantul celor de la CFR Cluj, cu opt reuşite. “Bizonul” vrea să intre în istoria clubului şi nu s-a sfiit să o recunoască: “Eu v-am zis că vreau ca lumea să rămână cu imaginea «Bizonului» în minte. Nu mă opresc! Mai am multe, foarte multe de arătat! Mă simt bine aici, sunt fericit! Tot ce-mi doresc este să intru în istoria fotbalului românesc și să fiu cel mai bun”.

Filip Mrzljak şi Harlem Gnohere se salută alături de brigada de arbitrii condusă de Horaţiu Feşnic în meciul de fotbal dintre FCSB şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică 11 noiembrie 2018
Filip Mrzljak şi Harlem Gnohere se salută alături de brigada de arbitrii condusă de Horaţiu Feşnic în meciul de fotbal dintre FCSB şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Arena Naţională

În opinia lui Ilie Dumitrescu, jucătorul care trebuie să poarte banderola de căpitan al echipei este, fără dubii, Harlem Gnohere. Pentru FCSB urmeazăa cum duelul cu FC Dinamo Bucureşti, programat de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Duelul va fi transmis în direct pe Digi Sport, Telekom Sport, Look Tv şi în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.