Premier League

Cine sunt cele cinci victime ale accidentului din Leicester! Anunţul făcut de poliţia din Anglia! Foto

29.10.2018 | 08:22
Cine sunt cele cinci victime ale accidentului din Leicester Anuntul facut de politia din Anglia Foto

Sâmbătă seară, elicopterul deţinut de patronul lui Leicester City s-a prăbuşit în parcarea stadionului “King Power”. După 24 de ore de incertitudine, clubul a anunţat decesul lui Vichai Srivaddhanaprabha, iar poliţia a dat publicităţii şi numele celorlalte patru victime ale accidentului aviatic.

Alături de Vichai Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester City, se mai aflau în elicopter Nursara Suknamai şi Kaveporn Punpare. Pe lângă cei trei, în accidentul aviatic şi-au mai pierdut viaţa piloţii Eric Swaffer şi Izabela Roza Lechowicz, care formau un cuplu de câţiva ani. Kavepron Punpare era mâna dreaptă a patronului de la Leicester City, în timp ce Nursara Suknamai se afla în staff-ul omului de afaceri thailandez, iar în trecut a obţinut locul doi la concursul Miss Thailanda. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cele cinci victime ale accidentului din Leicester trebuiau să ajungă în Luton

Patronul lui Leicester City şi cele patru victime ale accidentului aviatic trebuiau să ajungă sâmbătă seară în Luton. Vichai Srivaddhanaprabha urma să se îmbarce la bordul unui avion privat, cu destinaţia Thailanda, unde avea programate mai multe întâlniri de afaceri. Omul de afaceri thailandez a fondat în 1989 compania “King Power” şi avea o avere estimată, conform Forbes, la 4,9 miliarde de dolari.

Pilotul Eric Swaffer este considerat un erou în Marea Britanie. Mai mulţi martori oculari au susţinut că elicopterul s-ar fi putut prăbuşi într-o zonă în care se aflau sute de suporteri, ceea ce ar fi urcat considerabil numărul victimelor. “Pilotul a fost un adevărat erou. Elicopterul se putea prăbuşi peste stadion, în zona media, unde cameramanii îşi strângeau echipamentul sau în parcarea în care mă aflam şi unde erau mulţi suporteri. S-a prăbuşit într-un loc unde nu era nimeni. Putea fi mult mai rău dacă pilotul nu lua decizia asta”, a declarat Dan Cox, cameraman al unei televiziuni din Marea Britanie.

Cine sunt cele cinci victime ale accidentului din Leicester. Pilotul este considerat un adevărat erou
Cine sunt cele cinci victime ale accidentului din Leicester. Pilotul este considerat un adevărat erou