Fotbal international

Cine sunt vedetele Danemarcei U21: Jacob Larsen joacă la Borussia Dortmund și este cotat la 15 milioane de euro

10.09.2019 | 16:45
Cine sunt vedetele Danemarcei U21 Jacob Larsen joaca la Borussia Dortmund si este cotat la 15 milioane de euro

Naționala României U21 va debuta în grupa pentru calificările la Euro 2021 în deplasare, la Aalborg, Danemarca. Danezii sunt favoriții caselor de pariuri să câștige partida, dar Mirel Rădoi speră să continue seria meciurilor bune făcute de tricolorii mici la Campionatul European de Tineret din Italia și San Marino. Pentru Danemarca U21 evoluează mai mulți jucători buni, printre care și Jacob Larsen, atacantul Borussiei Dortmund care este cotat la 15.000.000 de euro.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.35 este cota pentru o victorie a oaspeților în meciul Albania– Islanda. Vezi aici toate cotele!

Cu ce vedete va juca Danemarca U21 împotriva României

Lotul Danemarcei U21 este compus din mai mulți jucători buni, cel mai bun dintre ei fiind Jacob Larsen, atacantul Borussiei Dortmund. Larsen a jucat deja în două meciuri pentru Dortmund în Bundesliga, de fiecare dată a intrat din postura de rezervă. Un alt atacant important al danezilor este Andreas Olsen de la Bologna, fotbalist cotat la 8.000.000 de euro, dar care nu a debutat, încă, în noul sezon din Serie A.

Și în apărare danezii stau destul de bine, echipa antrenată de Albert Herms are în defensivă doi fundași cu un potențial foarte mare. Este vorba de Victor Nelsson de la FC Copenhaga și de Andreas Poulsen de la Borussia Monchengladbach, ambii fiind cotați la 3.000.000 de euro.

  • 20 de ani a împlinit Jacob Larsen pe 19 septembrie
Jacob Larsen, atacantul Borussiei Dortmund. Sursă foto: hepta.ro
Jacob Larsen, atacantul Borussiei Dortmund. Sursă foto: hepta.ro

Danezii nu au portari foarte valoroși

Chiar dacă naționala Danemarcei arată bine în apărare, la mijloc și în atac, în ceea ce privește portarii au o slăbiciune. Cel mai valoros portar al danezilor este Oliver Christensen, fotbalist care evoluează la Odense Boldklub și care este cotat la 400.000 de euro. În martie, România a jucat un amical cu Danemarca, pe care l-a câștigat cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de Denis Drăguș, jucătorul lui Standard Liege.

„Vom implementa un alt sistem de joc, dar filosofia va fi aceeași. Veți vedea aceleași lucruri bune ca până acum. Vrem totuși să aducem în plus temporizarea, cred că asta ne-a lipsit până acum”, a declarat Mirel Rădoi înaintea meciului cu Danemarca.

  • 42.700.000 este cota întregului lot al Danemarcei U21, conform transfermarkt.com