Evenimentul zilei

Video. Benny Adegbuyi, victorie prin K.O. cu Badr Hari: “Sunt cel mai al naibii m*therf***er!”

20.12.2020 | 00:28
Video Benny Adegbuyi victorie prin KO cu Badr Hari Sunt cel mai al naibii mtherfer
ADVERTISEMENT

Gala GLORY 76, care va avea ca main event lupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari, e programată sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 22:00, în Rotterdam, și va fi transmisă în România în exclusivitate pe platforma Sport Extra.

Primele cuvinte rostite de Benny Adegbuyi după ce l-a făcut K.O. pe Badr Hari: „Sunt cel mai al naibii nenorocit”

UPDATE, 20 decembrie, ora 00:22

/ Benny s-a dezlănțuit la flash interview. Românul a acordat declarații pe măsura victoriei cu Badr Hari: „A fost o performanță extraordinară. A fost un meci dramatic, dar la final am fost așa cum am promis… „Cel dur motherf*cker”.

ADVERTISEMENT

Badr e în continuare o legendă. E rapid și puternic. Am făcut o greșeală și m-a pus la podea, dar, cum am mai zis, sunt cel mai dur motherf*cker. V-am promis că el o să cadă primul și a căzut”, a declarat Benny Adegbuyi, care nu a plecat din fața camerei până nu a zis din nou „Hai România!”.

Victorie pentru Benny Adegbuyi! Românul l-a făcut K.O. pe Badr Hari

UPDATE, 20 decembrie, 00:13

/ Benny Adegbuyi a câștigat cel mai important meci din viața lui! Românul l-a făcut K.O. pe legendarul Badr Hari! Benny s-a impus după ce l-a trimis la podea de două ori în repriza a treia pe sportivul olandezo-marocan.

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi a avut viață grea doar în repriza a doua, atunci când a fost numărat după a fost trimis la podea de un croșeu de stânga expediat de Badr Hari.

După anunțarea deciziei, primele cuvinte ale lui Benny au fost „Hai România!”.


Benny, aproape să fie făcut K.O. Runda a doua, foarte grea pentru român

UPDATE, 20 decembrie, ora 00:09

/ Badr Hari și-a revenit miraculos în a doua rundă și era aproape să îl facă K.O. pe Benny! Un croșeu de stânga al olandezo-marocanului l-a trimis la podea pe român.

ADVERTISEMENT

Benny a dominat prima rundă. Badr Hari, pus în dificultate

UPDATE, 20 decembrie, 00:06

/ Benny l-a dominat pe Badr Hari în prima rundă! Olandezo-marocanul a făcut de trei ori cunoștință cu podeaua, dar arbitrul nu l-a numărat niciodată.


A început lupta! Benny Adegbuyi îl înfruntă în premieră pe Badr Hari

UPDATE, 20 decembrie, ora 00:00

/ A început meciul dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari! Confruntarea poate fi urmărită și AICI. Lupta are loc pe parcursul a trei runde. Românul are șort alb, în timp ce olandezo-marocanul concurează în negru.

ADVERTISEMENT

Benny Adebyui a intrat pe melodia „Mr. Gentleman”, interpretată de Mafeo, în timp ce Badr Hari și-a făcut apariția pe cântecul lui Douzi – „Ana Maghrabi”.


Debut de vis în GLORY pentru Levi Rigters

UPDATE, 19 decembrie, ora 23:42

/ Levi Rigters a debutat cum nu se poate mai bine în circuitul GLORY. După ce s-a impus în semifinala cu Marciano Bhagwandass, olandezul a câștigat turneul la categoria grea. Rigters l-a făcut K.O. în prima rundă pe Nordine Mahieddine.


Coșmarul lui Benny va lupta pentru titlul mondial

UPDATE, 19 decembrie, ora 23:30

/ GLORY Kickboxing tocmai a anunțat următorul meci de titlu mondial la categoria grea! Pe 30 ianuarie, la GLORY 77, campionul Rico Verhoeven își va apăra centura în fața celui mai bine clasat luptător, Jamal Ben Saddik.

Benny Adegbuyi nu are amintiri plăcute cu Ben Saddik. În decembrie 2018, la GLORY 62, românul a fost făcut K.O. de marocan în prima rundă.

Va fi a treia confruntare dintre Verhoeven și Ben Saddik. Momentan scorul este 1-1.


K.O. în meciul pentru titlul la categoria supermijlocie

UPDATE, 19 decembrie, ora 23:25

/ Cedric Doumbe rămâne campion la categoria supermijlocie! În runda a treia, francezul l-a făcut knockout pe compatriotul său, Karim Ghajjii.


Cât timp a mai rămas până la meciul dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari

UPDATE, 19 decembrie, ora 23:15

/ Main event-ul galei GLORY 76, în care Benny Adegbuyi se va înfrunta cu Badr Hari va începe în jurul orei 23:30.

Meciul dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari și întreg show-ul GLORY 76 pot fi urmărite și AICI!


Primele rezultate din gala GLORY 76

UPDATE, 19 decembrie, ora 22:35

/ Meciul dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari nu e singurul de la GLORY 76. Până la main event au loc alte câteva lupte extrem de interesante.

În prima confruntare a serii, programată în undercard, Tony Jas a câștigat duelul cu Jos van Belzen.

Meciurile cu miză au început cu semifinalele turneului la „grea”. În prima, Marciano Bhagwandass a fost învins de Levi Rigters. Olandezul a obținut victoria prin TKO în runda a doua.

În a doua semifinală, Antonio Plazibat și Nordine Mahieddine fac show total! Cei doi au nevoie de extra round pentru a fi departajați.

Victorie pentru Nordine Mahieddine, scor 2-1 din partea arbitrilor! Francezul câștigă după extra round și va lupta în finala turneului cu Levi Rigters.

A început Cedric Doumbe (c) vs. Karim Ghajjii, meci pentru titlul GLORY la categoria supermijlocie.

Badr Hari și Benjamin Adegbuyi se vor lupta în main event.


Luptătorii au ajuns la vestiare

UPDATE, 19 decembrie, ora 22:06 / Luptătorii au ajuns la vestiare. Benny a oferit prima declarație: “Sunt calm, acesta este momentul pe care l-am așteptat toată cariera”. De cealaltă parte Badr Hari nu a făcut declarații deși comentatorii americani îl privesc mare favorit în această seară.


Benny Adegbuyi și Badri Hari au sosit la arenă

UPDATE, 19 decembrie, ora 21:18 /

 Au apărut primele imagini cu cei doi luptători, Benny Adegbuyi și Badri Hari, sosind la arena din Rotterdam unde se va ține gala Glori 76

Duelul dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari este cel mai așteptat meci de kickboxing din 2020. Confruntarea celor doi a fost amânată deja de două ori, din cauza .pandemiei COVID-19. În noiembrie, organizatorii au publicat data la care cei doi se vor înfrunta în cele din urmă.

Atât românul, cât și marocanul  au făcut declarații incendiare înainte de luptă, fiecare fiind convins că va obține victoria prin K.O. FANATIK a făcut un rezumat a tot ceea ce înseamnă Benny Adegbuyi vs. Badr Hari, meciul anului în kickboxingul mondial.


Daniel Ghiță nu îi dă nicio șansă lui Benny Adegbuyi

UPDATE, 19 decembrie, ora 15:45

/ Daniel Ghiță crede că românul Benny Adegbuyi nu are nicio șansă în fața lui Badr Hari. Proaspăt intrat în Parlamentul României, fostul luptător l-a ironizat pe Adegbuyi și l-a lăudat pe Badr Hari, despre care crede că a ajuns prin muncă la un nivel atât de ridicat.

„Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt luptător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un iprocrit și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători!  Adversarul de azi, pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări

Unicul TKO al lui Rico din întreaga carieră sportivă a fost împotriva lui , dar să nu uităm că l-a bătut Jamal când acesta avea o mâna ruptă din prima luptă! Jamal a bătut trei luptători Glory cu o singura mână. Adevărații sportivi nu apreciază show-ul ce luptele adevărate. Vorbesc de divizia greilor, care nu mai exista la ora actuală. Badr Hari are explozie, viteză și multă forță!

Fără niciun dubiu, favoritul meu este Badr Hari! Ca sportiv, luptător, si ca om! Pentru că noi suntem adevărați luptători și știm ce înseamnă să pornești de jos, sa lupți toată viața, să ajungi sus prin muncă, nu prin show. Oss”, a scris Daniel Ghiță pe Facebook.

Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt luptător de elită în kickboxing și…

Publicată de Daniel Ghita pe Sâmbătă, 19 decembrie 2020


Benny Adegbuyi vs. Badr Hari, meciul anului în kickboxingul mondial

Miza meciului dintre Benny și Badr este una uriașă. Învingătorul este așteptat să lupte, pe 20 ianuarie, fie cu actualul campion GLORY la categoria grea, Rico Verhoeven, fie cu cel mai bine clasat luptător din clasamentul GLORY, Jamal Ben Saddik.

Pentru Benny, meciul cu Badr Hari va fi primul după 13 luni de pauză. Românul a luptat ultima dată în noiembrie 2019, atunci când a câștigat prin decizie unanimă revanșa cu D’Angelo Marshall, cel pe care îl învinsese și în februarie 2018. A fost o gură importantă de oxigen pentru Adegbuyi, care, înaintea meciului cu Marshall, fusese făcut K.O. de Jamal Ben Saddik în finala GLORY 62, de la Rotterdam. Anterior, Benny trecuse prin decizie unanimă de Arkadiusz Wrzosek, în sferturi, și prin K.O. de Jahfarr Wilnis, în semifinale.

Cine este Benny Adegbuyi: „Mr. Gentleman”

Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi s-a născut pe 24 ianuarie 1985, la Cluj, și este unul dintre cei mai buni kickboxeri pe care i-a dat România. Benny, care măsoară 197 de centimetri și care cântărește 117 kilograme, are un palmares de 34 de victorii (19 prin K.O.), 6 înfrângeri (4 prin K.O.) și 0 remize.

Benny luptă la profesioniști din anul 2011, iar marele său vis este să devină campion GLORY, după ce a atins deja apogeul în Superkombat, acolo unde, în 2012, și-a trecut în palmares titlul Superkombat World Grand Prix III. Nu este însă pentru prima dată când românul are șansa să lupte pentru centura supremă din cea mai puternică promoție de kickboxing din lume. În 2015, „Mr. Gentleman” s-a înfruntat în două rânduri cu Rico Verhoeven, dar a pierdut atât la GLORY 22: Lille, cât și la GLORY 26: Amsterdam.

  • Benny Adegbuyi ocupă locul 2 în clasamentul GLORY.

Cine este Badr Hari: orice, numai gentleman nu

Născut pe 8 decembrie 1984, la Amsterdam, Badr Hari este deja o legendă a kickboxingului. Deși are în vitrină titlul de campion mondial K1 și pe cel „It’s Showtime”, ambele la categoria grea, olandezo-marocanul este cunoscut mai degrabă pentru viața sa agitată din afara ringului. De-a lungul timpului, Hari a avut numeroase probleme cu legea, el fiind chiar condamnat la închisoare.

Badr Hari are o înălțime de 198 de centimetri și cântărește 109,3 kilograme. Luptătorul, care este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cristiano Ronaldo, are un palmares de 106 victorii (92 prin K.O.), 15 înfrângeri (11 prin K.O., 2 descalificări) și 1 remiză.

Legendarul kickboxer nu a mai concurat de un an de zile. Pe 21 decembrie 2019, Badr Hari a luptat pentru a doua oară în carieră cu Rico Verhoeven. Deși l-a pus de două ori la podea pe campionul GLORY, olandezo-marocanul a pierdut prin T.K.O., din cauza unei accidentări suferite la picior, în runda a treia. Și în primul meci cu Rico, disputat în decembrie 2016, Hari a pierdut tot prin T.K.O., din cauza unei accidentări suferite la braț, în runda a doua.

A fost înfrângerea care, la vremea respectivă, i-a întrerupt o serie de cinci victorii consecutive lui Badr Hari. Ultimul succes al adversarului lui Benny datează din august 2015, atunci când l-a distrus în a treia repriză pe Ismael Londt, fost finalist K1. De-a lungul carierei pe care a început-o în 2000, Badr Hari a învins numeroși luptători de clasă, cum ar fi Alistair Overeem, Gokhan Saki, Ernesto Hoost, Semmy Schilt sau Peter Aerts.

  • Badr Hari ocupă locul 3 în clasamentul GLORY.

Benny Adegbuyi vs. Badr Hari. Cine e favorit la pariuri

Așadar, experiența este în mod cert de partea marocanului, acesta fiind probabil unul dintre principalele motive pentru care casele de pariuri consideră că românul pleacă cu șansa a doua în lupta de la Rotterdam. Cota medie pentru un succes al lui „Mr. Gentleman” este 4,00. De cealaltă parte, cota pe care o are Badr Hari este aproximativ 1,20.

Benny a dominat la cântarul oficial. Diferenţa de greutate dintre el și Badr Hari

Benny Adegbuyi și Badr Hari au trecut cu brio proba cântarului înainte de cel mai tare meci de kickboxing din 2020. Ambii sunt în greutatea optimă și la care se simt cel mai bine. Românul are 117 kilograme, cu opt peste adversarul său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Optimist în perspectiva luptei cu Badr Hari

, Benny a postat un mesaj pe Instagram, imediat după ce a trecut proba cântarului. „117 kg! Sunt gata pentru meciul de mâine. Cine e cu mine? Sus România!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Benny Adegbuyi (@adegbuyibenny)

Cine transmite la TV Benny Adegbuyi vs. Badr Hari. Meciul anului în kickboxing se vede în România doar în sistem Pay-Per-View

Benny Adegbuyi vs. Badr Hari, din cadrul galei GLORY 76, care va începe la ora 22:00, va putea fi urmărit în România doar în sistem Pay-Per-View, pe platforma Sport Extra, www.live-sportextra.ro, costul abonamentului fiind de 12,99 euro.

Fight card GLORY 76

  • Jos van Belzen vs. Tony Jas (undercard)
  • Marciano Bhagwandass vs. Levi Rigters (semifinală turneu heavyweight) 
  • Antonio Plazibat vs. Nordine Mahieddine (semifinală turneu heavyweight) 
  • Cedric Doumbe (c) vs. Karim Ghajjii (pentru titlul welterweight)
  • Benjamin Adegbuyi vs. Badr Hari

ADVERTISEMENT
Tags: