Fotbal international

Cine transmite la TV Astana – CFR Cluj din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor! La ce oră se dispută meciul

06.07.2019 | 21:20
Cine transmite la TV Astana  CFR Cluj din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor La ce ora se disputa meciul

Astana – CFR Cluj se va juca marţi, de la ora 16:00, în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României începe aventura europeană departe de ţară, la 4.237 de kilometri distanţă, iar fanii clujenilor se temeau că nu vor putea vedea în direct debutul clujenilor în actualul sezon din UEFA Champions League.

Cine transmite la TV Astana – CFR Cluj din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Meciul e aproape sold-out

Meciul Astana – CFR Cluj din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor va fi transmis la TV de Look Plus. Partida se va juca la ora locală 19:00 (16:00 ora României) pe stadionul “Astana Arena” din Nur-Sultan, capitala Kazahstanului. Pe aceeaşi arenă, naţionala României a remizat, scor 0-0, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

Manşa tur a dublei a trezit interes în Kazahstan, iar cu trei zile înainte de meci mai erau disponibile puţin peste 100 de bilete, cu preţuri între 137 şi 180 de lei. În aceste condiţii, duelul de pe “Astana Arena” va fi urmărit de aproape 30.000 de spectatori.

Cine transmite la TV Astana - CFR Cluj din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor (sursă foto: sportpictures.eu)
Cine transmite la TV Astana – CFR Cluj din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor (sursă foto: sportpictures.eu)

Ce spune Dan Petrescu înainte de meciul Astana – CFR Cluj

Înainte de Supercupa României, Dan Petrescu a vorbit despre primul adversar european al lui CFR Cluj. Antrenorul campioanei României a susţinut că formaţia din Gruia a avut o tragere la sorţi defavorabilă şi s-a plând de faptul că meciul tur se va juca pe gazon artificial.

“Nu puteam să picăm mai rău. Orice echipa voiam în afară de ei. Și dacă jucam cu Atletico Madrid era mai bine. Băieții nu vor dormi prea bine după meciul din Supercupă și vom avea avion a doua zi dimineața. Vom face multe ore pe drum, luni vom avea primul antrenament pe sintetic. Ei au jucat deja 20 de meciuri oficiale. Terenul sigur ne va dezavanataja, tot aavantajul e de partea lor. Sper să am inspirația să găsesc tactica cea mai bună și jucătorii cei mai adaptați. Meciul va fi total diferit, cei de la Benfica nu au înțeles nimic când au jucat cu ei. Nu am o relație foarte bună cu sinteticul, nici când eram în Rusia nu înțelegeam nimic din joc. Nu reușeam să ne adaptăm. Vom reuși să facem doar un antrenament pe acel sintetic”, a declarat Dan Petrescu.