Sport

Cine transmite la TV Campionatul Mondial și Campionatul European de handbal masculin și feminin până în 2021!

17.12.2018 | 14:10

Campionatul Mondial și Campionatul European de handbal masculin și feminin vor fi transmise în următorii 3 ani de posturile de televiziune Digi Sport și Telekom Sport. Primul turneu dintre cele 6 care vor fi televizate are loc în luna ianuarie 2019, când reprezentativele masculine vor lua startul la Mondialul găzduit de Danemarca și Germania.

Prima competiție la care va participa și România va avea loc abia la sfârșitul anului viitor (13 noiembrie – 15 decembrie 2019): Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia, competiție la care fetele noastre s-au calificat după ce au ajuns în semifinale la Euro 2018, beneficiind de ajutorul Franței, echipă calificată automat din postura de campioană en-titre.

Campionatul Mondial și Campionatul European de handbal masculin și feminin sunt transmise de Digi Sport și Telekom Sport

Campionatul Mondial și Campionatul European de handbal masculin și feminin sunt transmise de Digi Sport și Telekom Sport

Iubitorii handbalului au motive de bucurie! Posturile de televiziune Digi Sport și Telekom Sport au anunțat că vor transmite, timp de 3 ani, meciurile de la Campionatul Mondial și Campionatul European de handbal masculin și feminin. Primul turneu transmis la TV în România va fi Mondialul masculin din luna ianuarie 2019, unde tricolorii nu s-au calificat. Va fi pentru prima dată când Coreea de Nord și Coreea de Sud vor forma o singură echipă.

Calendarul complet al Campionatului Mondial și Campionatului European de handbal masculin și feminin

  • 10 ianuarie – 27 ianuarie 2019 – Campionatul Mondial de handbal masculin din Danemarca și Germania
  • 30 noiembrie – 15 decembrie 2019 – Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia
  • 10 ianuarie – 26 ianuarie 2020 – Campionatul European de handbal masculin din Austria, Norvegia și Suedia
  • 3 decembrie – 20 decembrie 2020 – Campionatul European de handbal feminin din Danemarca și Norvegia
  • ianuarie 2021 – Campionatul Mondial de handbal masculin din Egipt
  • decembrie 2021 – Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania