Fotbal international

Cine transmite la TV FCSB – Milsami Orhei, meci din primul tur al Europa League

03.07.2019 | 08:28
Cine transmite la TV FCSB  Milsami Orhei meci din primul tur al Europa League

FCSB va începe aventura europeană joi, 11 iulie, de la ora 21.30, atunci când elevii lui Bogdan Andone se vor duela cu Milsami Orhei în primul tur preliminar al Europa League, iar meciul se va juca pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu, toate acestea deoarece pe Arena Națională va avea loc două concerte.

Cine transmite la TV FCSB – Milsami Orhei

Duelul dintre FCSB și Milsami Orhei din primul tur al Europa League este transmis în direct de Pro TV, anunță gsp.ro. De partea cealaltă, returul din Moldova, de pe 18 iulie, de la ora 20.00, nu a fost cumpărat până acum, dar sunt șanse mari ca tot Pro TV să îl transmită.

Dacă deja se știe cine transmite meciul dintre FCSB și Milsami Orhei, nu același lucru îl putem spune despre partidele pe care Universitatea Craiova și CFR Cluj le vor juca la începutul lunii iulie. Conform sursei citate mai sus, cele două formații nu au ajuns la un acord până în acest moment pentru a vinde drepturile TV.

Jucătorii FCSB-ului după un meci amical jucat în Brașov
Jucătorii FCSB-ului după un meci amical jucat în Brașov

Ce se întâmplă cu meciurile jucate de Craiova și CFR Cluj în cupele europene

Universitatea Craiova a cerut 50.000 de euro pentru ca meciul cu Sabail să fie transmis, dar ofertele primite nu au reușit să îl mulțumească pe patronul Mihai Rotaru. Mai mult, nu există niciun interes din Azerbaijan pentru transmiterea meciului tur. În cazul în care oltenii vor scădea la preț, atunci cele mai mari șanse să transmită meciul de joi, 11 iulie, le are TVR 1.

În aceeași situație cu Universitatea Craiova se află și CFR Cluj. Ardelenii debutează în preliminariile Champions League în Kazahstan, iar până în acest moment nu au fost cumpărate drepturile TV pentru dubla din primul tur preliminar al celei mai importante competiții din Europa. Singura televiziune din România interesată de meciul dintre Astana și CFR Cluj care are loc marți, 9 iulie, este Look TV.