Sport

Cine transmite la TV meciul de Fed Cup, Cehia-România

08.02.2019 | 21:41
Cine transmite la TV meciul de Fed Cup CehiaRomania

Meciul de tenis feminin din cadrul Fed Cup dintre Cehia și România, care are loc la Ostrava, în zilele de sâmbătă 9 februarie și duminică 10 februarie, va fi transmis la TV de posturile Digi Sport 1 și Telekom Sport 2. Partida are loc în turul 1 al grupei Mondiale. În cele două echipe se află și două dintre jucătoarele de TOP 5 în lume la această oră, respectiv Karolina Pliskova de la gazde, locul 5 și Simona Halep, locul 3. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep si Mihaela Buzarnescu in Fed Cup Cehia – Romania, accesand aplicatia de mai jos.

Meciul este foarte greu pentru echipa României, pregătită de Florin Segărceanu, Cehia alcătuind una dintre cele mai puternice naționale feminine din lume, chiar și în absența Petrei Kvitova, finalista din acest an de la Australian Open. Dublul Cehiei, format din Siniakova și Krejicikova reprezintă la această oră una dintre cele mai puternice perechi din tenisul feminin și cuplului nostru, cel mai probabil Monica Niculescu – Irina Begu, nu le va fi deloc ușor să le facă față, chiar dacă vin după un turneu câștigat în Thailanda, la Hua Hin.

Meciul de Fed Cup, Cehia România, poate fi vizionat și pe Digi Sport și pe Telekom Sport

Fără discuție Simona Halep, liderul echipei noastre, este cea care trebuie să încerce să obțină două victorii, iar Mihaela Buzărnescu să dea totul în partida cu Siniakova. Sunt meciuri dificile, iar suprafața de joc a fost și ea aleasă cu bună știință de oficialii cehi, pentru a reprezenta un avantaj în fața fetelor noastre. Atât Simona Halep, cât și Florin Segărceanu spun însă că se vor obișnui cu suprafața de joc și nu vor fi probleme. Meciul va putea fi vizionat și sâmbătă și duminică pe programele Digi Sport și Telekom Sport. De asemeni,puteți accesa și site-ul FANATIK.RO. pentru a urmări partidele în format LIVE VIDEO.

TV Cehia - România Fed Cup. Echipa României e deosebit de optimistă, după cum arată și imaginea postată de Mihaela Buzărnescu pe Instagram
TV Cehia – România Fed Cup. Echipa României e deosebit de optimistă, după cum arată și imaginea postată de Mihaela Buzărnescu pe Instagram

În ultimul meci direct, jucat în România, în 2016, Cehia a învins România cu 3-2, reușind să întoarcă de la scorul de 1-2, iar eroina întâlnirii a fost Karolina Pliskova, care a câștigat ambele meciuri la simplu și a jucat și în meciul decisiv de dublu. Din echipa Cehiei nu mai fac acum parte, în afara Petrei Kvitova, nici Lucie Safarova, care și-a încheiat cariera, nici Barbora Strycova, care s-a retras din echipa de Fed Cup.