Fotbal international

Cine transmite la TV RB Leipzig – U Craiova, din turul 3 al Europa League. Anunţ de ultima oră

08.08.2018 | 14:24
Cine transmite la TV RB Leipzig  U Craiova din turul 3 al Europa League Anunt de ultima ora

FANATIK.RO vă prezintă cine transmite la TV RB Leipzig – U Craiova, meci din prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League, care va avea loc joi, 9 august, de la ora 19:30, pe stadionul “Red Bull Arena”. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Meciul va fi transmis de TVR 1, informaţia fiind făcută publică de Marian Olaianos, unul dintre comentatorii Televiziunii Naţionale. Anunţul a venit după câteva zile în care nu existau informaţii concrete dacă partida va fi televizată în România.

Cine transmite la TV RB Leipzig – U Craiova, din turul 3 al Europa League

Cine transmite la TV RB Leipzig – U Craiova, din turul 3 al Europa League. Oltenii sunt optimişti înaintea turului de pe “Red Bull Arena”, iar Marcel Popescu, preşedintele clubului din Bănie, a anunţat că jucătorii antrenaţi de Devis Mangia ar putea să producă minunea în Germania“Vă spun un singur lucru: dacă am trecut de Red Bull, suntem în grupe. La fel cum cred că şi FCSB şi Cluj, cu excepţia poate Hajduk Split, au meci mai uşor în play-off decât în turul trei preliminar. Cine nu crede, n-are nicio şansă. Cine nu speră, n-are nicio şansă. Mergem să jucăm, să arătăm că putem şi la nivel foarte mare chiar, cu echipe care au o cotă internaţională extrem de înaltă. Vedem ce va ieşi. Vrem şi noi să profităm de şansă şi, de ce nu, de a fi buturuga mică în această ediţie de Europa League”, a declarat preşedintele oltenilor.

Nicuşor Bancu a tras un semnal de alarmă după meciul U Craiova – FC Botoşani 2-2, meci în care oltenii au ratat victoria după ce au condus cu 2-1. “Dacă jucăm cum am făcut-o în acest sezon, Leipzig ne dă cu terenul în cap. Noi mergem să ne jucăm şansa şi încercăm să ieşim cu capul sus de acolo”, a declarat mijlocaşul de 25 de ani.

Leipzig, umilită în ultimul meci înainte de turul cu U Craiova

RB Leipzig a jucat vineri un meci amical cu Huddersfield, iar Ralf Rangnick, antrenorul nemţilor, a folosit o serie de jucători care au participat la Campionatul Mondial din Rusia sau care nu au evoluat în dubla cu Hacken din turul doi preliminar din Europa League. Adversara oltenilor a fost învinsă, fără drept de apel, de echipa care a terminat pe locul 16 în sezonul trecut din Premier League, scor 0-3. La finalul meciului, tehnicianul de 60 de ani şi-a criticat jucătorii. “E o mare diferență între jucătorii care au făcut pregătirea de la început și cei care au intrat în program pe parcurs. Dar și în primul grup sunt unii care și-au făcut temele și alții, nu. În această ultimă categorie se regăsesc Mukiele și Upamecano. Ei nu sunt accidentați de-o săptămână, ci, per total, de mai bine de trei săptămâni”, a declarat Ralf Rangnick.

Cine transmite la TV RB Leipzig - U Craiova, din turul 3 al Europa League
Cine transmite la TV RB Leipzig – U Craiova, din turul 3 al Europa League