Fotbal international

Cine transmite la TV Real Madrid – Atletico, Supercupa Europei 2018

15.08.2018 | 11:23
Cine transmite la TV Real Madrid  Atletico Supercupa Europei 2018

FANATIK.RO vă prezintă cine transmite la TV meciul dintre Real Madrid şi Atletico, cele două rivale din Primera Division, în Supercupa Europei 2018. Miercuri, ora 22.00, în capitala Estoniei, Tallinn, pe stadionul “Lillekulla”, care are o capacitate de 15.000 de locuri, în a 43-a ediţie a acestei competiţii, va avea loc duelul dintre Real şi Atletico.

Real Madrid şi Atletico s-au întâlnit de două ori în competiţiile patronate de UEFA. Formaţia antrenată de Julen Lopetegui s-a impus de cinci ori, iar cea a lui Diego Simeone are doar două victorii. Celelalte două confruntări s-au încheiat la egalitate. Totodată, Atletico Madrid nu a reuşit s învingă rivala într-o finală sau să o elimine dintr-o competiţie.

Cine transmite la TV Real Madrid – Atletico, Supercupa Europei 2018

Duelul dintre Real Madrid şi Atletico, de azi, e la ora 22.00, se poate vedea şi în România. Meciul de pe stadionul “Lillekulla” din Supercupa Europei 2018 o să fie transmis de Look Plus și Telekom Sport. Toate fazele importante ale partidei vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Meciul din Supercupa Europei 2018 care va avea loc între Real Madrid şi Atletico, azi, de la ora 22.00, în Tallinn, Estonia, o să fie arbitrat de o brigadă din Polonia, care îl va avea la centru pe Szymon Marcinak. Asistenții vor fi tot din Polonia, Tomasz Listkiewicz și Pawel Raczkowski. Mai mult, Ovidiu Haţegan a fost delegat la Supercupa Europei. Arbitrul român va face parte din brigada pentru partida pe care Real Madrid o va disputa împotriva lui Atletico Madrid, cu toate că nu a fost selecţionat pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018.

Real Madrid poate reuşi o super performanţă dacă o bate pe Atletico

Sergio Ramos şi Antoine Griezmann se vor duela în Real Madrid - Atletico, Supercupa Europei 2018
Cine transmite la TV Real Madrid – Atletico, Supercupa Europei 2018. Duelul dintre Sergio Ramos şi Antoine Griezmann

Este pentru a patra oară la ultimele cinci ediţii când două echipe care evoluează în Spania se înfruntă în Supercupa Europei, dar pentru prima dată când se duelează două echipe din Madrid. Mai mult, echipa pregătită de Julen Lopetegui, fostul selecţioner al naţionalei Spaniei, este prima care a câştigat Champions League în trei sezoane consecutive şi poate reuşi acelaşi lucru şi în Supercupa Europei, toate acestea dacă se va impune în faţa lui Atletico Madrid.

Real Madrid a reuşit să câştige ultimele trei ediţii ale Champions League, iar acum vrea al cincilea trofeu în Supercupa Europei, ceea ce ar însemna că ar urma să egaleze recordul deţinut de FC Barcelona, principala rivală din Primera Division, şi AC Milan. Atletico Madrid a intrat în posesia trofeului pus la bătaie în Supercupă de fiecare dată când a jucat cu el pe masă, în 2010 şi 2012.

Ce echipe vor trimite cei doi antrenori în Real Madrid – Atletico

Julen Lopetegui şi Diego Costa s-au decis asupra echipelor pe care urmează să le trimită la meciul Real Madrid – Atletico Madrid, din Supercupa Europei, din Tallinn. Mai mult, UEFA a făcut mai multe schimbări de regulament pentru această partidă şi s-a aflat de ce se joacă duelul dintre cele două formaţii din Primera Division în Estonia.

Real Madrid – Atletico, miercuri, ora 22.00, pe stadionul “Lillekulla”, Tallinn, în Supercupa Europei 2018, se vede pe Look Plus şi Telekom Sport, dar şi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.